На този адрес съм описал един полезен гръцки сайт, на които може да проверявате онлайн цените по гръцките бензиностанции, не само в Атина и Солун, но и в останалите градове.Може да намерите най-евтиното гориво, още преди да сте започнали пътуването си в Гърция.Надявам се информацията да е от полза на всички пътуващи в Гърция.Ако админите сметнат, нека дадат важност на темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за горивата в Гърция
Collapse
X
-
Проблемът в Гърция с горивата не е в цените им (обикновено са леко по-евтини отколкото у нас), а в намирането на ГАЗ (LPG) станция.Аз знам само 2 газ-станции в Солун, които в една от темите за Гърция съм обяснил възможно най-разбираемо къде са. Чувал съм че има общо 4 в Солун.Чувал съм също така, че има и в Александруполи, което живо ме интересува, тъй като ми е сравнително близо и даже тази събота пак ще пътувам натам. Ако някой знае дали наистина има в Александруполи газ-станция и къде се намира, много ще съм благодарен. А аз ако науча - ще пиша тук.Иначе трябва да се има предвид, че в Гърция в неделя нищо не работи, вкл и повчето бензиностанции. САмо определени работят и в неделя, като са обозначени със съответната табела "Отворено в неделя" (Кириаки аникси - ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΞΗ)
-
Immortal написа:"Отворено в неделя" (Кириаки аникси - ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΞΗ)
Коментар
-
marfi написа:Immortal написа:"Отворено в неделя" (Кириаки аникси - ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΞΗ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар