Здравейте колеги.Всяко лято се каня да отида в Гърция на море и все не става.Все някой се отказва.Предлагам ви да си организираме една екскурзийка лятото до о-в Тасос.Лично за мен периода няма значение.Ако има желаещи да пишат.Ще се радвам да раздвижим фиатките до острова.Екскурзията ще си я организираме ние щото тия агенции невероятно много надуват цените.Е това ми е предложението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екскурзия=>Лято 2008
Collapse
X
-
гърция
ТОва само да се намери хотел на по-добра цена, че като е за по-малко дни 2-3 Вдигат цените. Миналата година ходихме с жената за хотел по 25-30 евро на стая за3 -4 дни с всички удобства тук като за 3-4 звезди, ако е за повече дни поне 5 или 7 и по-евтино. ама то и тук е на човек 25 лв.Модериран пост Модераторски екип на fiat-bg.org
-
гърция
Като ходихме за 4 дни не сме похарчили много, повечето за квартирата СтаИ може да се намери и на по-добри цени, ако не е в сезона .Като говориш на мАкедонски по разбират .Ако видиш българи на езскурзия се правят че не разбират Яденето в ресторанти е скъпо и не се знае какво е и си правехме в хотела има всичко като при една модерна кухня. А като пазаруваш от магазин, ако е евтино не се яде трябва да знаеш Английски да се пита какво се купува иначе мАгазините им са много наредени и най-красивото може да е боклуК.Там не съм зареждал газ - има на 2-3 места, иначе НА бензина и нафтата цената е почти като тук .Полиция също много няма, ако не правиш нарушения пътуването е нормално иначе може да те глобят доста.Модериран постМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Вчера бях в Гърция - в Александруполи.Незнам как са станали цените на хотелите и студията, но по магазините цените са скочили колкото и у нас. Олиото през септември беше 0.99 Евро, а сега е 2.00 евро. Почти всичко е яко вдигнато и там, така че вероятно и хотелите може да са вдигнати.Ското пак ще ходя, само че чак до град Кардица (между Солун и Атина), така че ще проверя на миналогодишните места как са цените.
Коментар
-
Явор Митев
-
Колеги аз се разрових повече и харесах няколко неща. www.greek-hotels.ltd.bg цъкате българското знаме.После в ляво Macedonia,след това Tassos Island.Приятно разглеждане.Ако харесате нещо пишете и да резервираме от по рано,че жената с която говорих каза че май месец всичко е заето.Аз лично харесах периода от 1 септември натам.Дано се съберем повечко.От моя страна сме 4 човека.Колкото повече толкова по евтинко и по ЕНК
Коментар
-
JUJKO123 написа:Колеги аз се разрових повече и харесах няколко неща. www.greek-hotels.ltd.bg цъкате българското знаме.После в ляво Macedonia,след това Tassos Island.Приятно разглеждане.Ако харесате нещо пишете и да резервираме от по рано,че жената с която говорих каза че май месец всичко е заето.Аз лично харесах периода от 1 септември натам.Дано се съберем повечко.От моя страна сме 4 човека.Колкото повече толкова по евтинко и по Е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар