Хрумна ми да пусна такава тема защото след малко изпъвам Бравото към В.Търново и евентуално ако някой също пътува да ударим по една бира на връх Шипка.Малиии в заглавието кафе тук бира кво стана?На мен и супа шкембе ми се върти ама защо ли.....
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Има ли желаещи утре /неделя/ за кафе на "Предела" /но не към Банско, а на върха на "Хаинбоаз"/. Малко след обед се очертава да мина от там на път за Бургас.
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Има ли желаещи утре /неделя/ за кафе на "Предела" /но не към Банско, а на върха на "Хаинбоаз"/. Малко след обед се очертава да мина от там на път за Бургас.
Ти после и през петолъчката ще минеш, а на мен ми е на 20 км.Ако искаш - звънни един телефон и ще пием по едно безалкохолно 089 6839615
Ти после и през петолъчката ще минеш, а на мен ми е на 20 км.Ако искаш - звънни един телефон и ще пием по едно безалкохолно 089 6839615
С удоволствие, но се очертава по-добър вариант за тази цел. В понеделник имам уговорка да съм в сервиза на hit-ko в самия Ямбол. Ако ти е удобно може да пием по кафе около обяд. Като пристигна там може да ти звънна. А моят телефон е 0878 361122.
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар