Здравейте,Едва ли пътуване до Благоевград би могло да се нарече истински автотуризъм. В нашия случай обаче си беше точно така, защото нито един от компанията (5 души) не беше ходил там. Без да се впускам в подробности, ще споделя, че градът много ни хареса и ще продължа по същество, а именно - описание на хотела, в който отседнахме.Нарича се "Чамишки" и е поместен в триетажна къща. В стаите е чисто, т. е. човек не би следвало да има други притеснения освен за психиката си. Това е хотелът с най-невероятния интериор. Ние имахме късмет да пребиваваме в апартамента на последния етаж... Е такова "изпипано" художествено оформление няма. Стилът е нещо средно между Космос 1999 (американски сериал от 70-те), резиденция на Софи Маринова както и най-изисканото кафене в "наше село". Арт-ът е силно застъпен! Сякаш вътрешното пространство е оформено от авангарден дизайнер-самодеец, кандидатствал (уви безуспешно) около петнадесет последователни години в Академията.Както ще видите от някои снимки, пространството е така решено, че понякога е трудно да получиш ориентация за това кое е горе и кое -- долу. В довършителните работи са използвани "разнообразни" материали и технологии, а таваните и стените очевидно имат за цел да наподобяват нощно небе.Бих препоръчал този хотел на всеки широко скроен човек с чувство за хумор и здрави нерви. Признавам, че вероятно по-консервативните и сериозни хора (каращи Крома) едва ли биха добили положителни впечатления, но за младите ентусиасти (Пунто, Браво) има огромно разнообразие от идеи за интериорния дизайн, събрани в удивително малко функционално пространство. Да не забравяме и за цените -- 60 лева за двустаен с 6 легла (нашият случай), 25 лева за стая с 2 легла, 30 лева за стая със спалня. За повече инфо: http://www.hoteli.ltd.bg/a04-blagoevgrad.htm.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград
Collapse
X
-
Вижда се, че е интересно, но здравите нерви към чувството за хумор ли да ги причислим и ако не, какви са поводите да бъде опитвана здравината им? :D Иначе знам, че градът е хубав, понеже майка ми е оттам и имам братовчеди, така че само тази година съм ходил два пъти.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:...здравите нерви към чувството за хумор ли да ги причислим и ако не, какви са поводите да бъде опитвана здравината им?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар