Миналата седмица се дигнахме до Румъния, да видим братушките как живеят. По-долу съм дал карта на маршрута. Излезна доста евтино, защото спахме на палатки, но можеше и още повече, щото бяхме пък на бензин.Искам да ви кажа че си заслужава, не Букурещ, не със сигурност, втора София, но провинцията е перфектна! Бяхме в Синая и Брашов, в тяхната версия на Търговище и Карпатите, супер беше! Малко кофти снимки от там, но са с телефон, другите още не са ми ги дали.На границата се минава почти на скорост. За дунав мост, за преминаване на кола - към Румъния 12 леи, към България - 5 евро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С кола в Румъния
Collapse
X
-
Е ние малко се пооляхме...за 4 дена...изкачвахме един 2500м връх, от 1400м нагоре в Синая, ходихме до крепостта в Рашов, разгледахме двореца и селото в Бран и Брашов. В Букурещ няма какво толкова да се види.Ако не сте опитвали техния кашкавал, дето го правят и мирише на крака, опитайте го, аз още съм жив!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Humppa
GTipo написа:...изкачвахме един 2500м връх...
Коментар
-
Явор Митев
Humppa написа:+ 3 дена на Варна при приятели.
Коментар
-
Humppa
Авео написа:Humppa написа:+ 3 дена на Варна при приятели.
Коментар
-
С кола в Румъния
Колеги , съзнавам , че се включвам късно в темата , но отлично знаете , че Румъния не се изчерпва само със Синая и Брашов. Препоръчвам ви да посетите района на Сучеава , Северна Румъния ( до украиската граница ).Ще се прехласнете по великолепните манастири и гледки. А ако пожелаете можете и да влезете в Украйна ( не се изискват визи от началото на тази година ). Невероятно е изменена тази наша северна съседка от гледна точка на напредъка. Успехи.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар