В най-скоро време с жената минаваме към пообикаляне насам натам. Засега близо до Варна, за няколко часа. Все още е студено. Искам да се подготвим с някои неща обаче. И тук идва въпроса ми за кошница за пикник. Гледал съм по филмите едни такива големи хубави стабилни, нали се сещате, от плетените. Като си представя как я пълним с това онова и се опваме нейде на едно одеялце направоооо.....но мълчи сърце . Гледах в Бриколажа и Практикер - нищо не ме впечатли. Има в Бриколажа но е леко паянтово сякаш, пък и без капак. Споделете опита, колеги .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кошница за пикник....откъде...каква..?
Collapse
X
-
Като каза кошница за пикник, та се сещам...колеги, някой да знае откъде може да се намери хладилна чанта на добра цена, по-добре малка (за биричките само). И да не е от онези с компресора за по 1000 лв. Имаше едно време едни, пълниш ги там с нещо и държат по 24 часа...Bravo 1.6 16v 1997
КОЛА ЗА АЙЛЯК...
Коментар
-
Tornado написа:Колега не,че нещо против ама за магазини чувал ли си или искаш някой да ти я достави с биричките вкъщи.Ако е така поне от теб мезето. :DBravo 1.6 16v 1997
КОЛА ЗА АЙЛЯК...
Коментар
-
yusha написа:Като каза кошница за пикник, та се сещам...колеги, някой да знае откъде може да се намери хладилна чанта на добра цена, по-добре малка (за биричките само). И да не е от онези с компресора за по 1000 лв. Имаше едно време едни, пълниш ги там с нещо и държат по 24 часа...lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
yusha написа:Като каза кошница за пикник, та се сещам...колеги, някой да знае откъде може да се намери хладилна чанта на добра цена, по-добре малка (за биричките само). И да не е от онези с компресора за по 1000 лв. Имаше едно време едни, пълниш ги там с нещо и държат по 24 часа...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар