Скоро мисля да отида до Гърция / Солун. нали не искат паспорти по-лесно е. скоро някой минавал ли е по този път. София-Кулата-Солун
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуванe до Гърция / Солун
Collapse
X
-
Re: пътувяну да Гърция Солун
kluchar написа:Скоро мисля да отида до Гърция / Солун. нали не искат паспорти по-лесно е. скоро някой минавал ли е по този път. София-Кулата-Солун
Коментар
-
До Солун се стига лесно - на границата искат само лична карта и зелена карта на колата. ЗЕЛЕНА, а не някаква друга цветна и прочие.На Серес има един светофар на който завиваш надясно и по магистралата си отиваш директно в Солун. Прли връщането обаче излизането от магистралата е малко сложно и трябва внимателно да следиш табелите за България и E79. Защото има завъртулка, с която минаваш под магистралата и след светофара си следваш пътя. Не е сложно, само дето в Солун място за паркиране - нъц. На платения паркинг ми взеха 4 евро за час. Направо побелях - и в Рим не е такава цената в центъра.Тазе събота ще ходя до манастирите на Метеора - още 260 км от Солун надолу.
Коментар
-
Stilo написа:Тазе събота ще ходя до манастирите на Метеора - още 260 км от Солун надолу.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Само внимавайте защото скоро слушах по радиото един тип разправяше, че гръцките ченгета били много кофти. И за минимални нарушения и превишаване на скоростта налагали страшни глоби и което е по- лошо взимали талони на автомобили и сваляли номера на колата за 30 дни!!!Като цяло разправят, че там са най- кофти типовете от целия ЕС ...
Коментар
-
morg написа:Само внимавайте защото скоро слушах по радиото един тип разправяше, че гръцките ченгета били много кофти. И за минимални нарушения и превишаване на скоростта налагали страшни глоби и което е по- лошо взимали талони на автомобили и сваляли номера на колата за 30 дни!!!Като цяло разправят, че там са най- кофти типовете от целия ЕС ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
не искат международна книжка - преди един месец ходих и минах без проблем границата - 5 минути всичко.не видях паяци в центъра, както и скоби, но за всеки случай си я дадох на платен паркинг. Да ми е мирна главата.Иначе ако можеш да ходиш 2 километра - паркираш настрани и бегом до центъра. После обратно....
Коментар
-
Софиа Астравала Кавала Солун София
Софиа - Астравала- Кавала- Солун -София днес се върнахме от кратко то ни море до Гърция добре си прекарахме пътуването е хубаво /морето все още е студено дe/и има разлика от нещето не е застроено много не ти пречат разни наематели на плажа за тези пари има доста удобства и лукс 30 евро общо за 3 ма.И чисто море няма водорасли и нахални гларуси а чайки има . цените са по високи е има на някой работи някъде по ниски но рятко кафе 2-2.50 евро яене 4-5 евро ни е си носехме някоий работи но кафе си взехме от тами си правехме също и много сокове купувахме поне 3 на ден . Следобят почиват през седмицата а в неделя въобще никой не работи .
Коментар
-
Гърция
Вчера годихме до Серес пътя не беше натоварен на отиване и малко натоварен вечерта на връщане .САМО на едната границата само си показваш лична карта Става на бързо минаването намаше опашки Горивото е поскъпнало от миналата година .Аз поне не съм зареждал скоро .Безмислено е ходенето в събота и неделя ако се пазарува няма магазини отворени дори и големите вериги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар