zgabrovski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водопадите край село Крушуна
Collapse
X
-
lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
-
-
Ако идваш от юг подминаваш центъра и гледаш вдясно в един момент има път разделен с градинка (или дере не помня), завиваш там и само напред. Имай предвид че джипиесите се бъркат там, картата (поне преди) не е много наред. Иначе има достатъчно хора да питаш, а и ще видиш един поток от коли който отива/връща оттам . Мястото е доста посетено, но най-хубавото е че колкото и големи очаквания да имаш, като стигнеш - е даже още по-хубаво.И не забравяй на тръгване боклука - в торбичка и в колата.
Коментар
-
ls1 написа:Ако идваш от юг подминаваш центъра и гледаш вдясно в един момент има път разделен с градинка (или дере не помня), завиваш там и само напред. Имай предвид че джипиесите се бъркат там, картата (поне преди) не е много наред. Иначе има достатъчно хора да питаш, а и ще видиш един поток от коли който отива/връща оттам . Мястото е доста посетено, но най-хубавото е че колкото и големи очаквания да имаш, като стигнеш - е даже още по-хубаво.И не забравяй на тръгване боклука - в торбичка и в колата.Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
-
Няма как да преценя колко време ще ви стигне, твърде субективно е за всеки. До водопадите може да се стигне с кола, реално на 10 метра от тях може да се паркира. Те обаче са доста и е направена пътека с рампи и стълби, та по тях се катериш ако искаш да видиш всичко и отблизо. А може ако нямате мерак за разходка и отдолу да гледате. Нагоре дополовината е сравнително лесно. Оттам нататък е по-трудно, но не и невъзможно - в смисъл стръмни стълби и тук там хлъзгаво и се набираш по страничния парапет.
Коментар
-
Fiat 127 написа:Аз мисля тази година да ме водят там. Все пак имам роднини в село Деветаки."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
С колеги от форума посетихме тези водопади още преди 2 години, ако не се лъжа (май беше лятото на 2007).Мястото изобщо не е девствено, както някой си мисли...Когато ние бяхме там, имаше поне 100 коли, скари, чалгия и т.н.Ако искате да го усетите истински, трябва да отидете в работен ден.Ето за какво говоря:Повече: туки тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15811
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар