Най-накрая и аз се наканих и посетих водопадите. Мога само да кажа страхотно място,жалкото е че имаше много,много хора ,на моменти ставаше блъсканица по стълбите нагоре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водопадите край село Крушуна
Collapse
X
-
Водопадите край село Крошуна
VesMil написа:Най-накрая и аз се наканих и посетих водопадите. Мога само да кажа страхотно място,жалкото е че имаше много,много хора ,на моменти ставаше блъсканица по стълбите нагоре.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
И аз ходих на Крушунските водопади април месец на събора на VW, който беше доста добре заформен и организиран като цяло. Жалко, че при нас няма организация за подобен род събитие като това и се надявам за в бъдеще да се осъществи. Ето и малко снимки на водопадите, които са вълшебни P.S.: Водопадите се наричат КрУшунски, има грешка в заглавието на темата
Коментар
-
Karola написа:И аз ходих на Крушунските водопади април месец на събора на VW, който беше доста добре заформен и организиран като цяло. Жалко, че при нас няма организация за подобен род събитие като това и се надявам за в бъдеще да се осъществи. Ето и малко снимки на водопадите, които са вълшебниш
Коментар
-
Напълно съм наясно със събитието в Китен, но то няма нищо общо със събора, за който аз говоря. Останах с впечатлението, че то е по-скоро събиране с нощувки, хапка и пийка. Ето снимка отгоре как изглеждаше поляната до водопадите на въпросния събор и надявам се да разбереш какво имам предвид....Доста по мащабно събитие, с конкурс, награждаване, заря, DJ и доста голяма посещаемост Надявам се някой ден да се организира нещо подобно и при нас, а не просто събиране в хотел, пиене и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар