Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водопадите край село Крушуна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zgabrovski написа:
    Като се замисля че корена ми е от ловешко.. направо ме хваща яд че още не съм ходил там
    много си пропуснал !!! ние ходихме с жената и бебока, спахмне в селото. на хижата цените ми се видяха много високи. Малко е гадничко и смрадливичко, от многото талибани с преносими селски софри.. ама няма начин. Заслижава си да се види. определено няма друго такова местенце в България
    lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
    ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
    Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Здравейте, колеги. Миналия уикенд посетих водопадите. Наистина си заслужава да се видят, мястото е невероятно. И пътя до там е приличен, има паркинг. Прилагам няколко снимки. Хммм то пък неможело портретни само ландскейп...
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
      www.dolni.org

Коментар

Привет,На коя река са водопадите. Като гледам картата не виждам река около с.Крошуна, има малко по на север. Как се стига до водопадите?
        Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997

Коментар

Съвсем близо са до селото. Като стигнете питайте някой местен да ви упъти.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Ако идваш от юг подминаваш центъра и гледаш вдясно в един момент има път разделен с градинка (или дере не помня), завиваш там и само напред. Имай предвид че джипиесите се бъркат там, картата (поне преди) не е много наред. Иначе има достатъчно хора да питаш, а и ще видиш един поток от коли който отива/връща оттам . Мястото е доста посетено, но най-хубавото е че колкото и големи очаквания да имаш, като стигнеш - е даже още по-хубаво.И не забравяй на тръгване боклука - в торбичка и в колата.

Коментар

ls1 написа:
              Ако идваш от юг подминаваш центъра и гледаш вдясно в един момент има път разделен с градинка (или дере не помня), завиваш там и само напред. Имай предвид че джипиесите се бъркат там, картата (поне преди) не е много наред. Иначе има достатъчно хора да питаш, а и ще видиш един поток от коли който отива/връща оттам . Мястото е доста посетено, но най-хубавото е че колкото и големи очаквания да имаш, като стигнеш - е даже още по-хубаво.И не забравяй на тръгване боклука - в торбичка и в колата.
              Да попитам пак! Тъй като тръгваме от София и смятаме да преспим във Велико Търново, като ще посетим и Гложенският манастир, Деветашката пещера и евентуално да поразгледаме Ловеч, дали ще ни стигне един ден? Разбрах, че с кола не се стига до водопадите. На какво разтояние са водопадите от мястото, където можем да оставим колата?

Коментар

Няма как да преценя колко време ще ви стигне, твърде субективно е за всеки. До водопадите може да се стигне с кола, реално на 10 метра от тях може да се паркира. Те обаче са доста и е направена пътека с рампи и стълби, та по тях се катериш ако искаш да видиш всичко и отблизо. А може ако нямате мерак за разходка и отдолу да гледате. Нагоре дополовината е сравнително лесно. Оттам нататък е по-трудно, но не и невъзможно - в смисъл стръмни стълби и тук там хлъзгаво и се набираш по страничния парапет.

Коментар

Благодаря Is1

Коментар

Fiat 127 написа:
                    Аз мисля тази година да ме водят там. Все пак имам роднини в село Деветаки.
                    Tо и аз мислех да ме водят там и то не тази, ами миналата даже, но не би. Още повече, че спечелих уикенд за двама точно на Крушунските водопади, но моят несериозен мъж така и не ме заведе.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

даааа аз миналата година бях там за три дена и беше супер има и маршрути за тези които обичат да се катерят по скалите супер е аз лично бях повече около барбекюто и по пещерите де
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

http://www.maarata.com/?act=index
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

С колеги от форума посетихме тези водопади още преди 2 години, ако не се лъжа (май беше лятото на 2007).Мястото изобщо не е девствено, както някой си мисли...Когато ние бяхме там, имаше поне 100 коли, скари, чалгия и т.н.Ако искате да го усетите истински, трябва да отидете в работен ден.Ето за какво говоря:Повече: туки тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15811

Коментар

Супер е и аз съм бил там ... малко е пренаселено през почивните дни обаче гледката си струва
                            Прикачени файлове
                            И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                            Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                            И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

А бе и аз от няколко месеца се облизвам за Крошунските водопади ама все не мога да го сметна как да стане. Откакто почти случайно попаднах на Екопътеката Панега.Тая тема допълнително ме провокира. Особенно снимките. Надявам се в скоро време да допълня колекцията със снимки.
                              Bravo 1.6 / 16

Коментар

Аз съм от Крошуна наистина са много красиви водопадите и водата е много студена
                                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                                X