NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Шипка за 3ти март
Collapse
X
-
Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
-
Незнам колко пъти си минавал по тоя път, за да отбиеш 5000 автомобила из балкана трябва да ги пратиш по поляните, а те там не са кой знае колко, а после еколозите ще има да плюят защо са огазили тревата и са изхвърлили, за българина е неминуемо, тонове боклук. Ситуацията за мен е патова.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Да имаш право че е патова е патова но ако месец преди събитието е било съставен план кое къде и как мисля че е можело да бъде избегнато това което се случи и всички да са били доволни но ние каквото и да си говорим тук от нас нищо не зависи и никой няма да ни пита какво е нашето мнение .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Бил съм в национален парк в Китай. Там пътят е подобен на тоя на Шипка.Организацията е следната:Огромен паркинг за личните автомобили. От паркинга е организирана нещо като автогара, откъдето на 15 минути тръгва по един автобус за нагоре. Пътят е затворен, с изключение на тези автобуси. Автобусите са "совалки" - въртят през цялото време до горе и обратно.За Шипка е подходяща точно този тип организация.Могат да се организират най-малко 2 паркинга - един в Габрово и един около град Шипка (може и в Казанлък).Всичко е въпрос на желание.
Коментар
-
Immortal написа:Бил съм в национален парк в Китай. Там пътят е подобен на тоя на Шипка.Организацията е следната:Огромен паркинг за личните автомобили. От паркинга е организирана нещо като автогара, откъдето на 15 минути тръгва по един автобус за нагоре. Пътят е затворен, с изключение на тези автобуси. Автобусите са "совалки" - въртят през цялото време до горе и обратно.За Шипка е подходяща точно този тип организация.Могат да се организират най-малко 2 паркинга - един в Габрово и един около град Шипка (може и в Казанлък).Всичко е въпрос на желание.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
ls1 написа:И даже май бяха електричесни, или другаде по Германия беше това?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар