Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Летуване в Странджа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Красииии,колегата иска разходка из Странджа,не ракия в гората. Велик си,признах те.Веднага направи план-програма....
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Е то па след разходка в гората ,да не удариш една потна ракия си е грехота.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дидо бре , аз от 16-ти август нататък моам ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ами... начи ний с Краси ще отпочнем, пък вий с него ще завършите

Коментар

Шъ дойдеш ли Дидо?Сбрал съм айдуци да пеят на мегдана-http://www.flagman.bg/article/66257
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги , моята програма изглежда така :1. На 16-ти и 17-ти август нощуваме в Граматиково ;2. На 18-ти и 19-ти сме в Малко Търново ;3. На 20 , 21 и 22 сме на къмпинг ,,Делфин’’ до Ахтопол .Който иска да ме вижда , бие , напива и т.н. да се съобрази с датите и местоположението ми

Коментар

Няа моа та набия!На 17-ти сабахле отлепям за тихия бял Дунав. От 18-ти нататък ще се трудя.На 16-ти може би ще съм някъде по бургаско, тъй че ако се чуем може по едно кафе пътьом да пием все пак.

Коментар

Immortal написа:
                  Няа моа та набия!На 17-ти сабахле отлепям за тихия бял Дунав. От 18-ти нататък ще се трудя.На 16-ти може би ще съм някъде по бургаско, тъй че ако се чуем може по едно кафе пътьом да пием все пак.
                  .....очертава се голямо препускане първият ден ....

Коментар

Някой от колегите, дето са в Странджа, днес ще ходи ли до Петрова нива? Аз ще се поразходя дотам, съчетано с други точки за посещение. Ще съм дегизиран с бяла лада Дано да се видим с някого!
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Разходката из Странджа , уважаеми колеги , излезе една авантюра , в която си потроших колата и нервите .Местните са нацупени потомци на контрабандисти , тотално неинформирани за богатствата на собственият си иначе приятен край .Дай Боже да съм жив и здрав , повече в България няма да се опитвам да почивам .

Коментар

Ориантирай се за следващото лагеруване в посока северо - изток, има доста интересни места за лагеруване, примерно язовир Оногур, Антимово, и много други интересни, тихи, красиви и приятни места.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Славе , след моите миткания , в България най-много ми хареса в ,,Русалка’’ .Догодина ще е или Турция , или Гърция , или Хърватия .Тук всеки ти прави забележки къде спираш , цупи ти се и т.н.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                            Славе , след моите миткания , в България най-много ми хареса в ,,Русалка’’ .Догодина ще е или Турция , или Гърция , или Хърватия .Тук всеки ти прави забележки къде спираш , цупи ти се и т.н.
                            Само по нашия край не е така знам.Потърси снимки на язовир Онгур и виж дали ще ти влезе мухата за някой друг ден на палатка там, подкрепени със скара и студена кайсиева ракия, па после ще говорим
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ok

Коментар

Working...
                              X