Красииии,колегата иска разходка из Странджа,не ракия в гората. Велик си,признах те.Веднага направи план-програма....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Летуване в Странджа
Collapse
X
-
-
Колеги , моята програма изглежда така :1. На 16-ти и 17-ти август нощуваме в Граматиково ;2. На 18-ти и 19-ти сме в Малко Търново ;3. На 20 , 21 и 22 сме на къмпинг ,,Делфин’’ до Ахтопол .Който иска да ме вижда , бие , напива и т.н. да се съобрази с датите и местоположението миFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Няа моа та набия!На 17-ти сабахле отлепям за тихия бял Дунав. От 18-ти нататък ще се трудя.На 16-ти може би ще съм някъде по бургаско, тъй че ако се чуем може по едно кафе пътьом да пием все пак.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Разходката из Странджа , уважаеми колеги , излезе една авантюра , в която си потроших колата и нервите .Местните са нацупени потомци на контрабандисти , тотално неинформирани за богатствата на собственият си иначе приятен край .Дай Боже да съм жив и здрав , повече в България няма да се опитвам да почивам .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Ориантирай се за следващото лагеруване в посока северо - изток, има доста интересни места за лагеруване, примерно язовир Оногур, Антимово, и много други интересни, тихи, красиви и приятни места.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Славе , след моите миткания , в България най-много ми хареса в ,,Русалка’’ .Догодина ще е или Турция , или Гърция , или Хърватия .Тук всеки ти прави забележки къде спираш , цупи ти се и т.н.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Славе , след моите миткания , в България най-много ми хареса в ,,Русалка’’ .Догодина ще е или Турция , или Гърция , или Хърватия .Тук всеки ти прави забележки къде спираш , цупи ти се и т.н.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар