Уважаеми Колеги ,ще ми се заедно със семейството ми да пообиколим Странджа през м. август.Споделете впечатления , дайте съвети , а и да оформим автоколона и т.н.Благодаря предварително на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Летуване в Странджа
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Руменее???Ти сериозно ли? :D Кажи дати и да оформям маршрута.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
На връщане от Царево и на мен ми се ще да се разходя през южната България, та Краси, ако можеш пусни маршрута в темата"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:На връщане от Царево и на мен ми се ще да се разходя през южната България, та Краси, ако можеш пусни маршрута в темата
Коментар
-
krasio_79bs написа:Румба,на Качул реката е плитка и едва ли ще става за каяк. Виж на устието до Синеморец е друго.Там си има и организирани екскурзии с лодки и каяци.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар