Здравейте колеги!През февруари ходих до търция с колата за един ден.На връщане ми сложиха в паспорта черен печат с кола.Моля някой ако знае какво означава , да сподели , че скоро ще патувам до Швайцария,пак с кола.1-e въпросния печат.2-е червен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печат от турция-какьв
Collapse
X
-
В Турция като влезеш ти удрят кръгъл печат, на излизане - пак.Ако си с кола - твоя, се нареждаш на втора опашка със зелената карта + талона на колата - печат влязъл, на излизане - пак само с талона - за излязъл. В Турция основно гледат да не внасяш с колата техника, гориво, че са скъпи. Като излизаш не проверяват какъв оборот си им направил на икономиката п.п. един колега му търсиха едно Ауди, че влязъл в Турция с него и излязъл без него...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колега, да не те подведа защото моя печат е подобен, но не е точно същия. Сигурен ли си, че са го сложили на излизане? При мен го сложиха на влизане, това е срока в който колата трябва да напусне Турция. Аз пътувах 2012, може просто да са променили дизайна на печата, на излизане си я отписват само в компютъра.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
кола
Това е нормален печат на шофьора и аз имам такъв Ако имаш ЧЕРЕН печат доста главоболия ще имаш докато излезешвлезеш в България а и той важи само за Турция и може да ходиш навсякъде другадеhttp://ide.li/article108.htmlМен са ме гонили да се въращам обратно от едното място от друго са ме пускали пак да влязаХодил съм без документи /пълномощно /на колата веднъж са ме спирали друк път не
Коментар
-
Това е печата който слагат в паспорта на шофьора при влизане в Турция! Номера му се въвежда след проверка на отделно гише от паспортното им и става след проверка на Зелената карта към застраховката. Без този печат не може да се мине последната бариера на която проверяват дали всички печати и номера са на лице. Проверено преди по-малко от месец на Малко Търново. И последните 4 години процедурата там си е една и съща
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Това е нормален печат на шофьора и аз имам такъв Ако имаш ЧЕРЕН печат доста главоболия ще имаш докато излезешвлезеш в България а и той важи само за Турция и може да ходиш навсякъде другадеhttp://ide.li/article108.htmlМен са ме гонили да се въращам обратно от едното място от друго са ме пускали пак да влязаХодил съм без документи /пълномощно /на колата веднъж са ме спирали друк път не04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
spark написа:Радвай се, че е нямало нищо драматично. Нас 3 часа ни проверяваха колата за наркотици при силен снеговалеж и температура -10С и това в 1 през нощта... естествено стоиш отвън, докато ровят из колата, даже и жабката разглобиха... шоу.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
kazan написа:Това е печата който слагат в паспорта на шофьора при влизане в Турция! Номера му се въвежда след проверка на отделно гише *** И последните 4 години процедурата там си е една и съща
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар