Не съм ходил от 2 години, но обикновено ходя на Переа или Ая Триада, това е до Солун, след летището, в южна посока.И плажът е от пясък, и морето е до колене, и чадъри не ти трябват (има дървета на плажа).https://maps.google.com/?ll=40.50313...293.39,,0,-0.4
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Северна Гърция?
Collapse
X
-
Гръция
Да ние вече 3 пъти минаваме ама по стария път който е скоростен и е покрай морето нали все ходим да почиваме не по работа я.Тук не може да се заобикаля по други пътища до Солун много е обикаляне . Ето един участък Промахонас (между Рупел - Синора), със зона на таксуване Левконас - Промахонас, с дължина 47 км, който ще започне да функционира от 1 април 2015. Стримонико (между Ризиана - Стримонико) със зона на таксуване Лангадас - Левконас, който ще започне да функционира от 1 януари 2016. http://www.grreporter.info/Magistral....KKSfgjJZ.dpuf
Коментар
-
северна Гръция
Вече сме в София Да ви кажа криза не се усеща все още На плажа слънцето и водата са си същите Цените са си същите Хората са същите скръкави Гърци :D Време то е добре и да вали за час се оправя Там е работата че трябва да се запази стая през сайт или на място е по трудно а за 1-2 дни дори не възможно -е може но по скъпо е .
Коментар
-
кола
На мен Маказа ми е далечно гледамима снимки минават големи каравани с джипки иначе е това ужНа този етап през ГКПП Маказа - Нимфея могат да преминават микробуси с до 9 места, включително с мястото за шофьора, и лекотоварни автомобили до 3,5 тона. Автобуси и по-големи камиони ще бъдат пуснати едва след изграждането на връзката на пътя от гръцка страна с магистралата Аз минавам на отиване през Кулата и после на връщане през Илинден Ти от къде трябва да тръгнеш може и през Пловдив- Велинград- Гоце Делчев- Драма -Серес пътя е нов без 5-6 км
Коментар
-
Red Storm написа:Я дайте инфо пътят през Маказа става ли за минаване с голям бус и платформа. В петък се налага да ходя на пистата в Серес,но хич не ми се минава през Кулата.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
И аз минах по това време .С автомобил става,но с платформата беше малък ужас.На спускане става страшно.Гръцкия полицай само ми се усмихна и ми пожела успех,нашите взеха да се заяждат и да искат големите талони на буса и платформата.Колко било общото тегло на композицията.Колко тежала колата отгоре,защо е с такива изтъркани гуми и къде били задните седалки,като се водила 4+1.Баси,какво значение има,не я карам на ход. Това ГКПП го отписвам.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Много хубави места в Гърция които не трябва да се изпускат .
Много хубави места когато свърши времето за море в Гръция.Пожарски бани -Едеса - и после МетеораНяма такива места Да си в Гърция и да си говориш на български а хората да те разбират:D Пълно с малки помпозни хотелчета и големи спа центрове .Хората са се научили от всичко да правят пари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар