На мен лично в Гърция ми харесва повече.Няма я тая грандоманщина,дори и СПА хотелите са ниско строителство,няма я мизерията която в България е в изобилие,обслужването е доста добро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Северна Гърция?
Collapse
X
-
karloson написа:Гледам във viamichelin че има някакъв директен път от Серес към Аспровалта - става ли за минаване, за да не заобикалям през Солун или Кавала, или не е препоръчителен за шофиране?Alfa Romeo 1.4 IE L. - мир на тенекиите и.
Алфа Ромео 33 1.7 4х4 АВS-скапа се
Алфа Ромео 33 Имола
Фиат Уилис 2.0 8В
Коментар
-
Гърция
Забрави за този път ако трябва да пътуваш по пъбрзо или незнаеш пътяпо добре направо спез SERRES никъде не отбивате това е пътя за DRAMAи чак като стигнете до отбивката за NEA ZICHI Която е в ляво с след нея е отбивката за ANFIPOLI TessalonikIтова е пътя за ASPROVALTAДА ви кача където и да отивате на море в Гръция информирайте се за плажа в какво състояние е сегаNea Peramos/ Nea IraklitsaВчера имаше голяма буря и на много места не е останал пясък имаше строшени лодки и сърфове Иначе времето веднага се оправи и всичко изсъхна водата е добра- чиста и няма вълни
Коментар
-
...
Май в края на август или началото на септември ще ходим пак в тази посока - този път сме си харесали Неа Врасна, най-вероятно във Вила Парадайз, препоръчана от колегата. Хотелът в Аспровалта не беше лош, но стаята гледаше към улицата, а слънцето цял следобед до залез пече в прозорците. А и Неа Врасна повече ни хареса като морска гледка. Още един хотел много ни хареса, поне външно -Македос, или нещо подобно се казваше, но няма места за целия сезон, поне според букинг сайтовете...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: Гърция
kluchar написа:Е нее като на Албена но има много и хубави неща Оставаш детето и то няма къде да иде или някой да го закача Дискотеките са им на страни от там където се живее на 2-5 км от градоветеFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
...
Вчера са звъняли от Вила Парадайз, където резервирахме и платихме аванс за 1-6 септември, за да питат "дали не сме се отказали"... Срокът за анулиране на резервацията е 21 август. Явно има голям наплив и ако ние се откажем, може да дадат стаята на някой зорлия и за 70 евро. Момчето в туристическата фирма, чрез която резервирахме, ни каза, че гърците не са много в час с букинга и затова се получава така. Дано не ни сервират някоя изненада на място, че ще стане страшно.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
Първи ден в Неа Врасна. Хотелчето е поносимо. Интернет има колкото да не е без хич. Плажът си е жива баластра, а на три метра от брега морето вече ми е до шията. Язък че сме на 10 метра от плажа. Утре ще ходим в Ставрос да видим как е. В общи линии - Аспровалта и Неа Врасна ги изключвам от бъдещите ми морски дестинации.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
-
Избирайте си къде да ходите бре хора!Има страхотни плажове без камичета като в Аспровалта...Неа Каликратия, Уранополи, Неа рода - супер плажове и плажчета, тихи, усамотени...Или пък тук в Торони: http://www.atlantisapartments.gr/VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами аз затова пиша, и цяла тема отворих... Вече знам и казвам как е в Аспровалта и Неа Врасна, пък за когото не са толкова важни плажа и морето, кръчми и узо има в изобилие. Е, кръчмите не предлагат някакво разнообразие - риба, миди, хтаподи,салати, скара и гръцка мусака.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар