Колеги, края на май планираме една разходка до Беласица с изкачване на връх Радомир. Смятаме да се отбием до село Стоб, Рилски манастир, Мелник, Роженски манастир, Рупите, Самуиловата крепост.Ще отскочим и до връх Гоцев връх. За който искам да попитам някой да сподели за пътя до село Голешово и най-удобния подстъп към върха.Ако останат финанси - газораздаваме през село Мусомища (+ гроба на Яне Сандански) за хижа Триградски скали (за пещерите наоколо), евентуално през Широка лъка и назад.Ясно ми е, че ще пропуснем доста неща, но времето и финансите ще са ограничени.Изпускаме ли нещо съществено?Най-вече как са пътищата, например:* от Петрич до хижа Беласица* от Петрич до Голешово през къде да минем* от Голещово до Мусомища и Гоце Делчев* от Гоце Делчев до Ягодина и Триград
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни места по пътя за Петрич
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
kluchar написа:Колега това минаване Голещово / Мусомища е малко като на изпитания от вида на КЕМАЛТРОФИ Преди две седмици минахме Кулата/ Гоце Делчев хем е нов и не мисля да повтарям ако не се налага многоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
път
Май колегата говори за най южния път не този асфалтирания на високото щото Село Голешово е най южната част до там става пътя за каране но до там на татък пътя е коласки до Перилhttp://www.goleshovo.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
Коментар
-
Humppa
Нощувките ги планираме по хижи. Първата в хижа Беласица, втората в хижа Славянка, след това хижа Триградски скали например.Планът е условен, като на 100% са сигурни само изкачванията на връх Радомир и Гоцев връх. Ще вземем с нас голямата племенничка, че започва да се заплава по планините, тя ще ни е барометърът на разходката. Ще пиша преди да тръгнем за повечко пътно инфо.
Коментар
-
Този път, който го гледаш за да дойдеш от Петрич към Гоце Делчев не знам с лека кола дали ще го минеш. Той си е за разни от offroad форума. От Петрич/Сандански до Гоце Делчев се минава през Катунци и Папазчаир /Попови ливади/. Пътя не е лош, зависи колко те притеснява да караш по път със завои - за мен е много по-приятно от магистрала. Миналият месец бях до Ксанти в Гърция и там е магистрала след Кавала, е умрях от скука.От Гоце Делчев до Ягодинска пещера и Дяволското гърло също се минава по планински маршрут със завои. Минаваш Гоце Делчев-Сатовча-Доспат /може да спрете на язовира/ и продължаваш към пещерите.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Humppa
Оооооообичам планински пътища с много завои, особено на 2 колела Благодаря на всички за инфото! Ако се присетя нещо - ще питам пак. Ако вие се сетите нещо - споделете
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Мдаааа, Волвото е ниско. Мислим да нощуваме в хижа Беласица и на сутринта да тръгнем за връх Радомир. В нета пише, че преходът е около 5 часа до върха. Но щом казваш, че може и до хижа Конгур да се стигне с кола, можем и да спестим малко път. Благодаря за информацията
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар