Колеги приемам всякакви съвети за настаняване, забележителности в районите на двата града и препоръки за маршрути!заб. Пътуването е с автомобил, двама възрастни с две деца (12 и 4 год.). Планувано е за края на август или началото на септември.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за планувано пътуване Разград-Мелник-Белоградчик
Collapse
X
-
Re: път
kluchar написа:Да идеш до Мелнлинк не те хваша строежа по Е79 все още .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ще го отложим за началото на септември, тогава! И без това в момента просто ми се въртят идеи в главата ... Но отдавна не съм бил в Мелник, а Белоградчик ми е планувана дестинация от близо две години.А бе, май ще станат две отделни пътувания, ще видим!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Ще го отложим за началото на септември, тогава! И без това в момента просто ми се въртят идеи в главата ... Но отдавна не съм бил в Мелник, а Белоградчик ми е планувана дестинация от близо две години.А бе, май ще станат две отделни пътувания, ще видим!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар