В мъгливия и дъждовен ден на 3 март решихме да уважим празника като направим една разходка до село Бов в Искърското дефиле по старият път за София. Най големият трибагреник в историята на България 8 метра се развяваше гордо на най високия връх над селото като масово преминаващите автомобили спираха да погледнат и да се снимат със знамето .След това минахме по Вазовата еко пътека която минава покраи четвъртият по височина водопад у нас Скакля след това имахме намерение да отидем до хижа Тръстеная известна с малиновата плантация и дегустацията на вино и ракия от малини мислехме там да обядваме но се оказа че пътя до там е само за високо проходими машини понеже е целият в ями пълни с вода абе ужас на няколко пъти ми застърга от долу макар че мареата не е толкова ниска и се отказахме не си струваше да си потроша колата или да заседнем в някоя от локвите и там да нощуваме по късно научих но беше вече късно де че от еко фермата до хижата предлагали извозване с джипове от гара бов до хижата и фермата можеби ще се възползваме на пролет от предложението мястото е хубаво около хижата и фермата има езера в който може да се лови риба а цените на храната и нощувките символични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До най голямото знаме развявано някога в България за 3 март
Collapse
X
-
cs_aleksandar написа:Аз съм родом от там 17 години съм живял в Бов,имам и 3 етажна къща :PМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
emzo написа:Хубава разходка, готини снимки, ама във второто изречение малко точки и запетаи да беше използвал....Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Immortal написа:cs_aleksandar написа:Аз съм родом от там 17 години съм живял в Бов,имам и 3 етажна къща :PМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
На езерата съм ходил хиляди пъти на риба ама само едното става,това което е по горе.С кола може да се качи мисля и през Лакатник и май пътя е по хубав,ама аз си минавах през селото,бравото с 5 човека не ми е закачало,само на едно място ги карах да слязат.Фермата нито един път не съм я посетил,а се занимавах с развитието на туризма в областта,тогава още ученик ( завърших туризъм).Ето това е страницата във Фейсбук ако някой се интересува може да погледне има много снимки и информация https://www.facebook.com/Bov1206 Иначе като си ходя там ми е много яко,въздуха птичките тишината хората.Много е готино да си вървиш по улицата и да се поздравяваш с хората (ама там всички се познаваме ) а населението е 1300-400 някъде. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...91%D0%BE%D0%B2 ето инфо и от уикито Е^аси и рекламата направих,но аз съм от хората които подкрепят селският туризъмКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:На езерата съм ходил хиляди пъти на риба ама само едното става,това което е по горе.С кола може да се качи мисля и през Лакатник и май пътя е по хубав,ама аз си минавах през селото,бравото с 5 човека не ми е закачало,само на едно място ги карах да слязат.Фермата нито един път не съм я посетил,а се занимавах с развитието на туризма в областта,тогава още ученик ( завърших туризъм).Ето това е страницата във Фейсбук ако някой се интересува може да погледне има много снимки и информация https://www.facebook.com/Bov1206 Иначе като си ходя там ми е много яко,въздуха птичките тишината хората.Много е готино да си вървиш по улицата и да се поздравяваш с хората (ама там всички се познаваме ) а населението е 1300-400 някъде. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...91%D0%BE%D0%B2 ето инфо и от уикито Е^аси и рекламата направих,но аз съм от хората които подкрепят селският туризъмМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар