Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дублиран пост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дублиран пост

Тъй като продадох ладата, е време да споделя окончателните си впечатления. Прекрасен автомобил, който за 4 години и 9 месеца / 70 000 км. не ме разочарова нито веднъж. Не се сбъднаха прогнозите на разбирачите: нито ръждяса, нито се проби генерацията, нито се разтрака/разхлопа каквото и да е по интериора, ходовата част или окачването. И тъй като съм перфекционист, ще споделя и 2 дребни забележки към АвтоВАЗ ​ . Последната зима започна да се чува едно леко, почти недоловимо поскърцване от тампоните на стабилизиращата щанга, което изчезна, след като един майстор ги пръсна на място с някаква смазка. Бях предвидил следващата зима да ги сваля и да ги смажа както трябва, както препоръчват опитни руски лададжии, но не се стигна до там. Установих, че боята на предната броня не е нанесена особено качествено, защото се люпеше прекалено лесно при съприкосновение с камъчета. Това е всичко, The End

Смених я с тази красавица Astra L GS SportsTourer 1.2 PureTech (96kW/130 к.с.) АТ8 MY24:

П.П. Мнението се е дублирало, поради бъговете и забавянията в платформата, но не виждам опция да изтрия едно от двете.
    Последна редакция от snake; 25.12.2024, 15:24.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Working...
X