Деца имаш ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спам от ГИ на седичи - изпарителя къде?
Collapse
X
-
Първо - благодаря за полезния форум. Пълен е с информация, и е много полезен.
Жалко, че Седичи е повече Сузуки, отколкото Фиат, каквото и да пише по емблемите.
Реално на въпроса ми къде да се монтира изпарителя бе отговорено - разбрах, че моя е по-високо от на другите.
А демонстрираното отношение не ми харесва изобщо.
Нека, ако прецени Администратор да изтрие / заключи темата.Последна редакция от gattanegra; 11.04.2021, 23:38.Fiat Sedici 1.6 gasoline, на име Додо
Коментар
-
gattanegra написа: Преглед на мнениетоПърво - благодаря за полезния форум. Пълен е с информация, и е много полезен.
Жалко, че Седичи е повече Сузуки, отколкото Фиат, каквото и да пише по емблемите.
Реално на въпроса ми къде да се монтира изпарителя бе отговорено - разбрах, че моя е по-високо от на другите.
А демонстрираното отношение не ми харесва изобщо.
Нека, ако прецени Администратор да изтрие / заключи темата.
Тук теми не се трият/заключват/архивират, седят си с години докато не ги изкопае някой, за да не пускал нова
Иначе, като разбереш от къде идва проблема, драсни едно бързо съобщение в темата! Все на някой ще му е полезно.
Ще Ви помоля да спрете със спама!!!
Темата съдържа информация и няма да бъде изтрита или заключена!
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар
-
muns61 написа: Преглед на мнениетоЗанимавай се повече с тях, а тук пиши по-кратко и същественото.
Или помагаш, ако можеш или просто подминаваш темата! Ще те помоля да спреш със спама!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
След като беше обяснено, че единият проблем е най-вероятно от пропуск на газ в изпарителя към охл. система, разбиране никакво. И много вероятно след периодично изхвърляне на антифриза да е дефектирала и гарнитурата на главата. Затова написах, че няма ресурс да анализира иформацията.
И да, не е проблем изпарителят да е най-високата точка на охл. система.
Поздрави и със здраве.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар