[size=18:6ea154cef7][b:6ea154cef7]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVA/О Какво да гледаме когато купуваме.
Collapse
X
-
Друго слабо място при брава са фаровете, когато се отвори капака на двигателя горната част на фара която се вижда е от пластмаса и много често тя е изгоряла от топлината на крушките и има дупка сътветно се пълни с вода,това го забелязах при няколко коли когато оглеждах по салоните.В краина сметка колата която купих също имаше този недостатък единия фар беше с дупка това ми костваше допълнително 20 лв в един сервиз за лепене на пластмаси.
-
chuni написа:Друго слабо място при брава са фаровете, когато се отвори капака на двигателя горната част на фара която се вижда е от пластмаса и много често тя е изгоряла от топлината на крушките и има дупка сътветно се пълни с вода,това го забелязах при няколко коли когато оглеждах по салоните.В краина сметка колата която купих също имаше този недостатък единия фар беше с дупка това ми костваше допълнително 20 лв в един сервиз за лепене на пластмаси.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
chuni написа:При мен направиха нещо подобно но с пистолет за залепване на пластмаса и отгоре го минаха с черен силикон,дано да изкара повече време.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Специално за моно-инжекцията, проверете фабричния номер на инжектора, защото се оказва, че половината френски и испански коли имат абсолютно същите дюзи на външен вид и няма начин да познаеш за какъв модел е съответната част, ако не провериш номера. Надявам се да помогна...аз така си карах с дюза за Сеат Ибиза доста време и като сдуха, замалко да ми пробутат една за пежо....а и двете изглеждат като близнаци.Bravo - 1,2 - 16V
Коментар
-
Май не е място тука ама не ми се отваря нова тема - при покупка на нов автомобил Браво/Брава според мен е адски важно да се смени поленовия филтър. Намира се точно срещу пътническата седалка и се сменя супер лесно - една пластмасова кора на 2 винтчета в ляво като се вдигне капака. В противен случай стъклата се потят ужасно а освен това вие и моторчето на парното, както и в купето не влиза свеж въздух.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар