Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на табло на Браво - кратко ръководство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    ВАЖНО !!! - По никакъв повод не давайте контактния ключ "на контакт", докато таблото е с откачени букси Това може да доведе до грешка в централата за въздушни възглавници, и постоянното светване на контролната лампа на таблото. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=381163#381163
    браво бе.. аз пък на мойта брава... като и разглобих таблото по същата причина че имах изгорели лампички... се сетих да ида до магазина чак като го свалих... без да се колебая.. врътнах ключа палнах си я отидох взех си квото ми трябваше.. прибрах се смених си сичко сглобих сичко както трябва и готово... не съм имал проблеми с нищо... Б.АСИ КЪВ СЪМ КЪСМЕТЛИЯ!! :D :D :D
    Fiat Brava TD100

Коментар

Ами Аз въздушни възглавници нямам и веднъж ми се наложи да шофирам около 180 км. без контролно табло а сега си имам две и едно се продава де .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега spooni - а ти имаш ли въздушни възглавници, и лампата им изобщо свети ли при теб? Ако не свети и при контакт, значи просто не свети и никога няма да светне, но ако си свети при контакт, значи си имал наистина късмет, кой знае. А може и при по-старите модели табла да го няма този ефект.

Коментар

ogi... мисля че нямам такова чудо Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
          Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
          X