В тоя файл пише, че крушките са 5W, което си мисля че не е така, но пък се вижда че крушката се маха от фасунката. Не знам при по-новите модели да кажем след 99-00 може и да са друг вид.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на табло на Браво - кратко ръководство
Collapse
X
-
spark написа:В тоя файл пише, че крушките са 5W, което си мисля че не е така, но пък се вижда че крушката се маха от фасунката. Не знам при по-новите модели да кажем след 99-00 може и да са друг вид.
Коментар
-
lubomm написа:а другите диоди дет се виждат дет колегата каза че са залепени не са ли запоени и колко вата са ако някой знае нека да каже как да ги търсим да си ги купим (става въпрос за лампите за уредите на мен не ми свети лампата за коланите и за осветлението на таблото някоя и за стрелките не ми свети ама май предния собственик ги е боядисал червени като на жтд да му светят и не е станало )ако някой има спецификация на диодите и как да светне стрелката червена да казва моляФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
свалих таблото без да бутам корите на кормилната колонтавсичко стана сравнително лесносамо да уточня как се маха въздухопровода - има една пластмасова щипка, която е от долната страна на въздухопровода, тя се натиска с пръстии има една метална щипка - от горната страна, до нея не стигнах, но с една отвертка от външната страна я натиснах и излезе всичкослед тов апо описания ред разглобих и сглобихФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Както казва колегата alvanovo и при мен щипките бяха две една пластмасова долу и една ламаринка горе над въздуховода. Но при мен на таблото всичко без изключение беше на крушки. Нямаше грам диод никъде. Крушките са 19 (нямам АБС, еърбег, датчик за колани, врати и т.н.), значи до 24 броя могат да стигнат. Цените без фасунки в магазините имат доста сериозна разлика - от 80ст за Osram в АутоПлюс, 1.10лв за "някакви чешки" в АутоКом, до 48ст за марка Rally (италиански) от Евро07. Шест броя Осрам и осем Rally ми свършиха работа. Не видях нужда да се сваля долната кора изобщо. Пластмасата над самия волан е доста мека и с натискане се огъва и двата болта се развиват така.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
скоро и аз свалях таблото по същия начин и като съвет да дам откачайте плюса или минуса на акумолатора когато ровите там, че да не изкочи аер бека и да ви удари.иначе аз се затруднявам да сваля частта по средата при врътките на парното (не знам дали е за тая тема), но е добре мисля кото продължение на таблото.
Коментар
-
И аз сменях лампи на таблото. Понеже мненията в темата са разнопосочни си купих предварително лампи с фасунги (pic.1), НО се оказа че тези фасунги не стават за моята Брава и по спешност в неделя сутрин ходих да си търся само лампи (pic.2).Препядствията над въздуховода са две(pic.3 и pic.4). Пластасовата "кука" я насиснах към металната, а металната въобще не успях да я достигна, но както се вижда и по нейната нормална форма излиза с малко по-силно дръпване.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар