Митак, защо не сложиш темата и в "Евъргрийн" и да я "закачиш" отгоре, за да не се изгуби из задните страници като се пишат мнения! Edit: и аз не знаех, че го има в "даунлоадс"
Aa... не чужди заслуги на мен! Аз реших, че такова нещо никой не е виждал, но се оказа, че го има отдавна в downloads. T.e. предложих да дам нещо, което вече го има.
Не са с много добро качество схемите, а за снимките да не говорим... Така, че май няма смисъл. По-добре да търсим нещо по-подходящо и да се надяваме да се появи.
Имам три файла от оригиналното сервизно ръководство на полски за Brava 1.6. Картинките са супер качество в pdf-а и ако го разглобим, може да ги използваме за превода на So wird gemacht.... Ако представляват интерес нека някой с уплоад права се обади как да му ги пратя!
Имам три файла от оригиналното сервизно ръководство на полски за Brava 1.6. Картинките са супер качество в pdf-а и ако го разглобим, може да ги използваме за превода на So wird gemacht.... Ако представляват интерес нека някой с уплоад права се обади как да му ги пратя!
аз имам файлове - .pdf с добро качество на чешки...ако някой се интересува да даде mail да му ги пратя...имам за 1.4 12V... бях го намерил едвам-едвам и само за този двигател свалих, имам за купето, за кормилната уредба и др...
Направо не мога да повярвам, че никой няма на английски! А за Мареа да не говорим.. ръководство дори на арабски не можеш да намериш Ако някой ползва DC+ и/или други подобни Peer 2 Peer програмки нека да потърси.. все някой ще има по света...
Колеги карам Брава 1.8 и доста се рових из руските саитове за ръководство за експлоатация но уви няма /безплатно де/ , а иначе книгата струва около 20лв но фирмата дисрибутор не работи със страни извън Руската Федерация
здравейте и от мен,нов фиат собственикзначи so wirds gemacht е много полезно руководство.поразбирам немски и научих много за бравото,ако го има някъде в нета на БГ ще ви разреши доста от проблемите които ви съъдава колата и ще отг. на доста ваши въпросиуспех :D
Коментар