Утре ще сменя предните дискове и накладки и искам да ви попитам дали ще има интерес да снимам и да направя тема за смяната им По принцип дисковете не са ми за смяна, а само накладките, но реших, че трябва да ги сменя... Накладките са познатиte PERMAFUSEДисковете са OPTIMAL GERMANY http://www.optimal-germany.de/optima...=mid82Нещо малеят тея мойте джанти на тези големи дискове ... Не знам за вас, ама мойте са огромни...... Eто ги новите "прасета" - дискове де Темата съдържа важна информация, прави се важна.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на предни спирачни дискове на Фиат Купе
Collapse
X
-
Извинявам се за въпроса на колегите които ги няма на "ТИ" с техниката,но необходимо ли е това да се документира?Има да се развият 4-те болта на джантата и да се махне същата,след това да се развият двата болта отзад които държат целия спирачен апарат към шенкела като след развиването се маха спирачния апарат,и накрая се развиват водачите за джантите ,ако въобще ги има.Последва посъветване с по-голям съветник по диска,понеже сигурно никога не е махан откакто е сложен и се поставя новия.Всичко се нарежда по обратния път.Да не се забрави да се обезмасли добре новия диск иначе спирачният път от 30м,ще стане 200м Колега,сподели като ги сложиш и напаснеш как се държат тези дискове Оптимал,понеже аз не посмях да си взема такива,немога точно да обясня защо,най-просто на мойте изисквания ми се видяха ненадежни.Все пак се засилвам доста и трябва и да спирам.Аз от два часа съм с Локхиид и накладки Текстар.Засега не спирам още като хоратаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Извинявам се за въпроса на колегите които ги няма на "ТИ" с техниката,но необходимо ли е това да се документира?Има да се развият 4-те болта на джантата и да се махне същата,след това да се развият двата болта отзад които държат целия спирачен апарат към шенкела като след развиването се маха спирачния апарат,и накрая се развиват водачите за джантите ,ако въобще ги има.Последва посъветване с по-голям съветник по диска,понеже сигурно никога не е махан откакто е сложен и се поставя новия.Всичко се нарежда по обратния път.Да не се забрави да се обезмасли добре новия диск иначе спирачният път от 30м,ще стане 200м Колега,сподели като ги сложиш и напаснеш как се държат тези дискове Оптимал,понеже аз не посмях да си взема такива,немога точно да обясня защо,най-просто на мойте изисквания ми се видяха ненадежни.Все пак се засилвам доста и трябва и да спирам.Аз от два часа съм с Локхиид и накладки Текстар.Засега не спирам още като хоратаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Видях я, ама другата седмица ще я лекувамPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:blagun написа:Видях я, ама другата седмица ще я лекувамBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар