Това е за сега ... имам и от още няколко книжки ... но като ги открия ...........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатори на таблото ...
Collapse
X
-
Във моето уно на таблото има 3 "врътки", едната за сверяване на часовника, втората за нулиране на километража и третата като я натисна и точно до нея светва лампата дето е като () Нивото на спирачната течност в никакъв случай не ми е ниско, а за ръчната си има отделна лампа, която си е в изправност. Тази лампа () свети само докато съм натиснал "врътката". Нещо много странно ми се струва някой има ли представа за какво е това? Страх ме е да не избухне :D
Коментар
-
buXus написа:Във моето уно на таблото има 3 "врътки", едната за сверяване на часовника, втората за нулиране на километража и третата като я натисна и точно до нея светва лампата дето е като () Нивото на спирачната течност в никакъв случай не ми е ниско, а за ръчната си има отделна лампа, която си е в изправност. Тази лампа () свети само докато съм натиснал "врътката". Нещо много странно ми се струва някой има ли представа за какво е това? Страх ме е да не избухне :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар