Не.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензините
Collapse
X
-
Mazgarev написа:аз на мойта Брава, която е за 95 ако и сипя 98 може ли нещо да прецакам по двигателя?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
mariobg
-
Ето тук http://212.36.24.100/portal/index.ph...d=96&Itemid=54какво имааа....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ем аз пък на моето типо (1.1 карбуратор) установих следното.Градско от един Шел ми гори 11 на 100 95Н а от друг 8.5 на 100 95Н.Някой да има обяснение?Отделно не съм съгласен че типо 1.4 е за 95 и нагоре.В книжката (италианската) ясно пише 93.Другото което е - когато си свалих колата от автовоза в нея имаше няколко литра бензин (италиански) и колата си палеше гумите на 2-ра с него и работеше като котенце.След като свърши сипах от Шел 95 В Пауър и нямаше ама нищо общо с италанския.Изводът какъв е - според мен няма значение фирмата от която зареждаме а конкретната бензиностанция защото поне за Шел установих че всяка си е за себе си като качество и май-май количество на продукцията която зареждаме.Вижда ми се просто абсурдно с 6 литра бензин 95 да мина единия път 55км а другия 75.Сега сипах от Опет 95Н (говоря за в София да поясня) и ще видя и коментирам но колата върви добре.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:ем аз пък на моето типо (1.1 карбуратор) установих следното.Градско от един Шел ми гори 11 на 100 95Н а от друг 8.5 на 100 95Н.Някой да има обяснение?Отделно не съм съгласен че типо 1.4 е за 95 и нагоре.В книжката (италианската) ясно пише 93.Другото което е - когато си свалих колата от автовоза в нея имаше няколко литра бензин (италиански) и колата си палеше гумите на 2-ра с него и работеше като котенце.След като свърши сипах от Шел 95 В Пауър и нямаше ама нищо общо с италанския.Изводът какъв е - според мен няма значение фирмата от която зареждаме а конкретната бензиностанция защото поне за Шел установих че всяка си е за себе си като качество и май-май количество на продукцията която зареждаме.Вижда ми се просто абсурдно с 6 литра бензин 95 да мина единия път 55км а другия 75.Сега сипах от Опет 95Н (говоря за в София да поясня) и ще видя и коментирам но колата върви добре.
Коментар
-
По-преди бях прочел някъде из темата че 95 бил с червен цвят според стандарта.Да обаче на Шел 95-а (обикновенния) си е съвсем съвсем зелено-синкав или е 92 (на цвят поне е същия) или нещо което няма нищо общо с бензините...и мирише даже на корселин (става дума конкретно за Шел Младост на Цариградско Шосе в посока Пловдив).Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар