Здравейте!Искам да повиша малко конете на моя фиат 2.0 16в 139к.с.Ориентирал съм се към по отворена генерация,горивен регулатор,олекотяване на маховика,интейк,със иридиеви свещи.Има въпрос за главата.Имам въпрос какво друго може да се направи и да има ефект.Примерно главата?Лека вечер!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повече коне на Фиат купе!
Collapse
X
-
Re: Повече коне на Фиат купе!
Georgi_punto написа:Здравейте!Искам да повиша малко конете на моя фиат 2.0 16в 139к.с.Ориентирал съм се към по отворена генерация,горивен регулатор,олекотяване на маховика,интейк,със иридиеви свещи.Има въпрос за главата.Имам въпрос какво друго може да се направи и да има ефект.Примерно главата?Лека вечер!Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Re: Повече коне на Фиат купе!
flippy89 написа:Georgi_punto написа:Здравейте!Искам да повиша малко конете на моя фиат 2.0 16в 139к.с.Ориентирал съм се към по отворена генерация,горивен регулатор,олекотяване на маховика,интейк,със иридиеви свещи.Има въпрос за главата.Имам въпрос какво друго може да се направи и да има ефект.Примерно главата?Лека вечер!Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
pyle написа:Ако колегата не може да кара добре и не е с хубави гуми, единственото, което ще му донесе това турбо е буксуване и ще го бегат много по-слаби коли и ще го е яд.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Човекът дори не се интересува от темата май... видя за какви пари става на въпрос и май не му се нрави. Ако желае най лесното е турбо конверсия, но и там са парички за мотор и прехвърляне защото щом пита как да ги направи ще иде при майстор и разправията е голяма, но поне ако някой друг колега ако се интересува може да погледне темата и да получи малко информация, а не само: "Недей няма смисъл" , "ти луд ли си", и тн. А това за компресията съм го объркал в бързината че нямах много време да пиша. Благодаря за поправкатаЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Бих препоръчал на колегата както направих аз: имам купе 1,8, бях решил да му добавям турбо или цял турбо двигател. След обстоен размисъл над това колко пари ще излезнат манипулациите и колко време колата няма да може да се кара, стигнах до решението, че с парите, които трябва да инвестирам за ремонт, по добре да си купя турбо кола и лека по лека да се занимавам с нея. Пък купето си остава така да си се кара за всекидневна кола. Сега купето се кара почти нон стоп, а пък ГТ-то, което си взех се прави и кара лека по лека.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар