Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си променя фаровете за Бравото ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прегледай като за начало бушоните. Но пък на таблото светлините са свързани с единия стоп и едната крушка на задния номер, а халогените са на различен бушон. Абе прегледай ги поне не е трудно.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Точно бушон се оказа,сега таблото свети а халогените сами си тръгнаха,не знам как.Сега остава само да регулирам фаровете,ама нещо не се получава.

Коментар

И пак не се получава настройването на височината на фаровете.В момента като пусна дълги все едно съм на къси,а късите са ужасно ниски.Машинките за движение на фаровете когато ги вадих се извадиха трудно а сега е много по лесно и ми се струва че нещо не се захващат,но работят.Проверено е.Някои ако може да помогне ще бъда много благодарен.

Коментар

Колега, ако имаш мултицет замери какъв волтаж отива към фаровете, дългите не се влияят от машинките, и друго обяснение нямам. Рефлекторите как са? Да не са нагорели?
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Колега като ги взех фаровете нали буксата където е под моторчето на марея е с 3 крачета,а на браво е с 4.Само ги размених,то реално на тази букса са кабелите на къси,дълги и габарит.Рефлектора си е наред не е нагорял.Толкова ли никои не може да ми каже как да си коригирам светлините.

Коментар

Working...
            X