Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си променя фаровете за Бравото ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като ги светна така ли изглеждаха или още по слабо? Снимката е на stefcho_smПробвай с диоди 12V и виж резултата.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Това твоето е на дневна светлина,аз моите още не съм ги сложил във фаровете но ми се струва че моите са по слаби.Споменаха ми за некакви диоди 12 v мисля да потарся такива и да са без съпротивление.

Коментар

Това са на stefcho_sm от онази тема която ти пратих и са точно рингове тип ангелски очи. Тези диоди за които са ти споменали са тези за които ти говорих и аз. Те са на 12в но им трябва съпротивление, иначе горят веднага (пробвал съм на осветлението в купето). Намират се лесно във всеки магазин за електроника на цена около 15-30 ст на бройка и на външен вид са като тези които ми ги показа. Отново ти казвам да вземеш прозрачни, но със цвят идващ от светлината, защото има и такива с оцветено стъкло, но светят слабо.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Разбрах те.Моите са прозрачни и синия цвят си идва от светлината обаче моите са на 3.5в И да те питам в момента разполагам с резистор 560 ом и 1к ом кой да използвам

Коментар

Как да си променя фаровете за Бравото ?

Погледни на вънка каква е светлината и сам прецени как свети.От сега е снимката.
            Прикачени файлове

Коментар

На снимките изглежда ярко, но реално не знам как е. Щом искаш по-силно значи ти трябват 12в. За съпротивлението не знам как се изчислява. Имам един въпрос - доста изолирбанд ми е минал през ръцете, и до сега не съм намерил такъв който да устои на топлина. Дали няма да се разлепи от топлината във фаровете при работата на късите/дългите светлини, и да се налага да ги отваряш пак?
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Виж това за изолорбанда не се сетих,има вариант да се намаже с лепило като секундно примерно.А на снимката и на мен ми се вижда добре но не е това което искам.От къде мога да намеря 12в диоди

Коментар

В всеки магазин за електронни компоненти. За пример (не е реклама) :http://kvazer.com/content/12-sofia
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ще го проверя този магазин но дано диодите да са 5мм да не са по големи

Коментар

Колеги направих въпросните рингове и им сложих 12v диоди. При тестването към акумулатора светеха идеално, но след монтажа светлината драстично намаля. Къде може да е проблема?

Коментар

Прегледай за хлабава връзка да няма някъде. Другия вариант поради това че си с оребрени стъкла на фаровете и за това.
                        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Има ли вариант да не достига достатачно напрежение до ринговете

Коментар

Има ли вариант да не достига достатачно напрежение до ринговете

Коментар

Как си ги свързал - директно към АБ или ...? Само така бихме могли да ти кажем къде може да е проблема.
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

На ринг има по 2 диода, ти са последователно. А двата ринга са успоредно към кабелите на габарита

Коментар

Working...
                                X