Като ги светна така ли изглеждаха или още по слабо? Снимката е на stefcho_smПробвай с диоди 12V и виж резултата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си променя фаровете за Бравото ?
Collapse
X
-
Това са на stefcho_sm от онази тема която ти пратих и са точно рингове тип ангелски очи. Тези диоди за които са ти споменали са тези за които ти говорих и аз. Те са на 12в но им трябва съпротивление, иначе горят веднага (пробвал съм на осветлението в купето). Намират се лесно във всеки магазин за електроника на цена около 15-30 ст на бройка и на външен вид са като тези които ми ги показа. Отново ти казвам да вземеш прозрачни, но със цвят идващ от светлината, защото има и такива с оцветено стъкло, но светят слабо.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
На снимките изглежда ярко, но реално не знам как е. Щом искаш по-силно значи ти трябват 12в. За съпротивлението не знам как се изчислява. Имам един въпрос - доста изолирбанд ми е минал през ръцете, и до сега не съм намерил такъв който да устои на топлина. Дали няма да се разлепи от топлината във фаровете при работата на късите/дългите светлини, и да се налага да ги отваряш пак?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
В всеки магазин за електронни компоненти. За пример (не е реклама) :http://kvazer.com/content/12-sofiaFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар