Колеги някои може ли да даде някакъв линк,искам да сложа червена диодна лента във фаровете на бравото ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си променя фаровете за Бравото ?
Collapse
X
-
Ето ти тема специално за това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Ето ти точно и как се прави от самия автор:Interceptor написа:Да напълних една торбичка с разтворен гипс и я сложих в рефлектора. Като изсъхна го поизпилих в самия край на калъпа защото иначе пръстена щеше да стане прекалено голям. Нагрях пръчката във фурна и после я навих около калъпа. понякога се налага по няколко пъти да се нагрее за да стане добра формата. И накрая пак гонагрях съвсем леко и го притиснах с една тава за да стане равен. Хубавото е че ’дългите’ са напълно симетрични и с един калъп се правят и двата. След това за да се получи така ’намръщена’ нацепих пръчката с много тънко циркулярче и това се прави ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА на пръстена. ’Късите’ както виждате не съм ги направиш защото вече ми трябваше колата а много време отиде в направата, а сложих по един светодиод вместо габарит. Само си вземете възможно най ярки светодиоди че аз се прецаках малкоFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Диодите които се използват са стандартни 12V, като тези от запалките. Аз съм си правил бар осветление с 15 такива (цената на всеки беше около 30 стотинки)в една от стайте вкъщи и са достатъчно силни че да осветят приятно 10 квадрата. Тези които ти си взел да не би да са едни малки и плоски?За резистора не мога да ти помогна, не ги разбирам много, но в магазина от който си ги взел ще могат да ти обяснят и да ти дадат точните.А защо не ги хващаш към габаритите?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар