Здравейте колеги искам да ви попитам някой правил ли е пунто 1.2 16 в спортинг с чип ? Иксма да разбера колко пари струва, къде мога да го направя в София, дали си заслужава и колко всига разхода на гориво ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип на Пунто
Collapse
X
-
FiatBravo4918 написа:Колко струва един чип ? атмосферен мотор (мотор без турбо) - 200 лева Турбомотор - 300 лева ОБД тунинг - 300 лева ОБД тунинг на автомобил с BDM port (поколение EDC16) - 450 лева BDM - Тунинг - 450 до 800 лева. ОБД тунинг на автомобили с EDC17/MED17 електроника - 700 до 990 лева
Коментар
-
http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/punto/1.2-86-cv Ето данни за конкретния двигател, че в горния линк съществуват само нови моделиПонеже и аз съм със същия мотор и се двоумя дали да не го прекарам през едно чипче, ама първо трябва да оправя генерацията, че е пред разпад отвътре
Коментар
-
Insane написа:http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/punto/1.2-86-cv Ето данни за конкретния двигател, че в горния линк съществуват само нови моделиПонеже и аз съм със същия мотор и се двоумя дали да не го прекарам през едно чипче, ама първо трябва да оправя генерацията, че е пред разпад отвътре>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колега, незнам защо ме цитирате каточели негативно.... Човека е питал за чип дал съм си мнението за чип от къде. Както и на него казах според мен по добре за 300 лева чип при доказани хора ( въпреки че не съм им ползвал услугите, но ако ми потрябва бих) отколкото за 100 лева при Петканчо и после колата за скрап или пак при тия горе... да я оправят. А тва за разхода всеки си решава!!! Аз при положение че слезнах от фиат купе с разход 15 градско и 10 извънградско на пунто 1.2 с 7.5 градско и 6 извън мисля е достатъчно икономичност и дори да си сложа чип едва ли ще ми дреме дали ще харчи с по половин литър повече сравнение с това на което бях свикнал.Успех на всички
Коментар
-
didich написа:На тоя мотор няма смисъл, защото разлика сигурно няма да се усети, ако все пак се вкарат някакви пари за доработка след това ще има смисъл от чип.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар