Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чип на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чип на Пунто

Здравейте колеги искам да ви попитам някой правил ли е пунто 1.2 16 в спортинг с чип ? Иксма да разбера колко пари струва, къде мога да го направя в София, дали си заслужава и колко всига разхода на гориво ?

Колко струва един чип ? атмосферен мотор (мотор без турбо) - 200 лева Турбомотор - 300 лева ОБД тунинг - 300 лева ОБД тунинг на автомобил с BDM port (поколение EDC16) - 450 лева BDM - Тунинг - 450 до 800 лева. ОБД тунинг на автомобили с EDC17/MED17 електроника - 700 до 990 лева

Коментар

FiatBravo4918 написа:
      Колко струва един чип ? атмосферен мотор (мотор без турбо) - 200 лева Турбомотор - 300 лева ОБД тунинг - 300 лева ОБД тунинг на автомобил с BDM port (поколение EDC16) - 450 лева BDM - Тунинг - 450 до 800 лева. ОБД тунинг на автомобили с EDC17/MED17 електроника - 700 до 990 лева
      http://www.vrperformance.net/chip-tuning-fiat виж и тука !

Коментар

http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/punto/1.2-86-cv Ето данни за конкретния двигател, че в горния линк съществуват само нови моделиПонеже и аз съм със същия мотор и се двоумя дали да не го прекарам през едно чипче, ама първо трябва да оправя генерацията, че е пред разпад отвътре

Коментар

Insane написа:
          http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/punto/1.2-86-cv Ето данни за конкретния двигател, че в горния линк съществуват само нови моделиПонеже и аз съм със същия мотор и се двоумя дали да не го прекарам през едно чипче, ама първо трябва да оправя генерацията, че е пред разпад отвътре
          И кво ше си дигнеш разхода ... (идеята на чипове ,ремапване, турбота ,азот, спортни валове и тн), е все една съща вкарване на възможно повече горивна смес (в добро съотношение гориво/въздух) за да има по голяма детонация и по голяма тяга ... Едвали някой иска да му гори повече колата.
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Колега, незнам защо ме цитирате каточели негативно.... Човека е питал за чип дал съм си мнението за чип от къде. Както и на него казах според мен по добре за 300 лева чип при доказани хора ( въпреки че не съм им ползвал услугите, но ако ми потрябва бих) отколкото за 100 лева при Петканчо и после колата за скрап или пак при тия горе... да я оправят. А тва за разхода всеки си решава!!! Аз при положение че слезнах от фиат купе с разход 15 градско и 10 извънградско на пунто 1.2 с 7.5 градско и 6 извън мисля е достатъчно икономичност и дори да си сложа чип едва ли ще ми дреме дали ще харчи с по половин литър повече сравнение с това на което бях свикнал.Успех на всички

Коментар

На тоя мотор няма смисъл, защото разлика сигурно няма да се усети, ако все пак се вкарат някакви пари за доработка след това ще има смисъл от чип.
              punto HGT

Коментар

didich написа:
                На тоя мотор няма смисъл, защото разлика сигурно няма да се усети, ако все пак се вкарат някакви пари за доработка след това ще има смисъл от чип.
                Има турбо китове за него 1.2 75 , ако ще се заиграваш
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                X