Пуска теми щото сигурно половината форум е пазарувал от него(+мен).Колегата Racer GT е много коректен.Не вярвам да седи целодневно на компютъра да отговаря на л.с., все пак и той си има работа. Иначе успех с колата, доста добре се получава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво Цялостен ТУНИНГ Проект
Collapse
X
-
GbGzTeaM написа:Пуска теми щото сигурно половината форум е пазарувал от него(+мен).Колегата Racer GT е много коректен.Не вярвам да седи целодневно на компютъра да отговаря на л.с., все пак и той си има работа. Иначе успех с колата, доста добре се получаваАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
xip_bg написа:sa6obravoto написа:xip_bg написа:Има ли някои човек които се занимава с изработка на тунинг брони , трябват ми някои нещаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
xip_bg написа:S_BANKOV написа:Туй окачване ми се струва че доста повече от полувината липсва.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
има 4 амортесиора + 4 пружини и чакам два носача Технород , засега това а иначе ще търся и заден мост с дискове и ми трябва съвет има ли с по широка стъпка от моя на бравотоАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
-
Не титрябва заден мост, просто ти трябва кола с дискове отзад, промерно Алфа 146/147/155, Браво ХГТ, Ланча Делта 1.8/2.00.Целия възел влиза перфектно да мястото на барабана, обаче остава въпроса със сервото За окачването имах предвид че виждам две червени пружини и два предни амортисьора, който не се вижда какви са точно.Дай параметри на окачването че ми стана интересно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ако няма да го докараш на тая височина като на снимката силно ти препоръчвам да избегнеш такъв наклон изглежда отвратително на висока кола + да знаеш че окачването което си показал няма да ти свърши работа за това което искаш да направиш няма да слезе толкова ниско+ кола на предно с кофти окачване и такъв камбър на задните си е рецепта за катастрофа при по висока скорост и/или дъжд!Haters Gonna Hate
Коментар
-
didich написа:Какво се хванахте за това окачване незнам, но на мен ми прави впечатление багажника много, много части и то качени на един пътКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
височината на колата ще е нормална а иначе цялата заигравка ще е със задния мост а иначе за устоичивост няма каде дасе доказвам на таим атак примерно , а иначе даите идея какви гуми да сложа джантите са Borbet R 16 цола предни j7,5 а задни j9 някои ако е карал такива размери да споделиАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар