Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помагайте може ли да стане салон от алфа гтв на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помагайте може ли да стане салон от алфа гтв на фиат браво

предлагат ми салон от алфа гтв доста запазен черна кожа но се притеснявам дали ще имам много спънки при монтирането му в фиат браво
    FIAT BRAVO 1.9 JTD

За целия салон забрави, корите няма да паснат по никаъв начин, задната седалка също, евентуално предните седалки с преправяне на релсата. А и ще има щампа с емблемата на алфа в бравото, което мен неме кефи като вариант
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Седалките нямат щампа , корите ще претапицирам мойте, но най главните ми въпроси бяха за релсите и за отзад дали ще пасне по корите или има вариант да се разминават много
      FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

Салон от купе не е ли по оферта ? И ако нямат лого то значи са претапицирани
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Що пък предните да не станат ? Аз мисля, че ще си паснат идеално, точно както пасват от Купе. Лично на мен повече ми харесва салона на ГТВ.

Коментар

отпред сигурно ще станат проблема ми беше дали отзад като се сложи няма от някаде да има някакви грозни разминавания.А иначе да салона е претапициран и явно нещо е станало с клиента и сега момчето кадето го е правил ми го продава доста тънко и заради това се чудя
            FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

кълвачев93 написа:
              отпред сигурно ще станат проблема ми беше дали отзад като се сложи няма от някаде да има някакви грозни разминавания.А иначе да салона е претапициран и явно нещо е станало с клиента и сега момчето кадето го е правил ми го продава доста тънко и заради това се чудя
              Отзад изобщо дори няма да можеш да го монтираш
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Working...
              X