Прави му външния вид, окачването смъкни, не се занимавай с тея карбони, това е моето мнение, оначе таблото което взех от седичи беше лепено с такъв карбон без да беше шкурено отдолу и го разглабях цялото само и само да му махна карбона и ЛЕД осветлението, също беше лепено по тази лайстна където е копчето за халогените и на самия пепелник на барчето и да ти кажа държи, може да ти е фалшиво фолиото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на типо
Collapse
X
-
Valiosport написа:Прави му външния вид, окачването смъкни, не се занимавай с тея карбони, това е моето мнение, оначе таблото което взех от седичи беше лепено с такъв карбон без да беше шкурено отдолу и го разглабях цялото само и само да му махна карбона и ЛЕД осветлението, също беше лепено по тази лайстна където е копчето за халогените и на самия пепелник на барчето и да ти кажа държи, може да ти е фалшиво фолиото...FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Колега ако намериш от гранд туризмо вземаи и изобщо не се чуди стоят перфектно виж моето типо е с предна маска и броня от гранд туризмо с хаогените и вратата на багажника също със споилера и тонираното стъкло чистачката от рено клио 2005г направо заспа на типолета само съжалявам че не взех предния капак и пластмасовите прагове още ме е яд като куче ама минало.Дори тунинговах решетките на парното и малко фолио тук там по купето готино стана е поне на мен си ми харесва виж снимкитеМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Броните и предната решетка не са от GranTurismo, ами са си баш от Sedicivalvole По червените лайстни ги познах, пък и капака ти си е баш от Седичи и то с надписа и спойлера... Трябвало е и стоповете да му вземеш, могат да ти харесат, затъмнени са в червено и придават завършен вид, аз 5 години търсех такива стопове, нявсякъде или бяха счупени или пукнати, а нови не съм виждал да се продават в България Типото ти е много стегнато, като ново е :PЗабравих да кажа, че предния капак е същия и не ти трябва, търси му праговете или иди му ги вземи пак ако имаш възможностТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Мдаам, аз малко хейтърски ще се изкажа...Колата е станала добре, само смени мрежата на решетката с черна тип ’’пчелна пита’’, боядисай пластмасовата яаст на решетката в цвета на колата и махни телта зад предната броня. Това ми е личното мнение и не ангаьирам никой с негоSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Valiosport написа:Броните и предната решетка не са от GranTurismo, ами са си баш от Sedicivalvole По червените лайстни ги познах, пък и капака ти си е баш от Седичи и то с надписа и спойлера... Трябвало е и стоповете да му вземеш, могат да ти харесат, затъмнени са в червено и придават завършен вид, аз 5 години търсех такива стопове, нявсякъде или бяха счупени или пукнати, а нови не съм виждал да се продават в България Типото ти е много стегнато, като ново е :PЗабравих да кажа, че предния капак е същия и не ти трябва, търси му праговете или иди му ги вземи пак ако имаш възможностМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Ами държи се типолета за тия години пък и доста пари са отишли по него ама няма как колата се отплаща бил съм къде ли не по европа никъде не ме е оставила пък и съм вече превъртял 300 000 км само отзад е яко погнило по незнайно каква причина ще земат да ми изпадат неща от багажника поправях острани че гумите пълнеха багажника с вода ама за преклонната си възраст предполагам е нормално ако беше опел да се е разпаднал хахаха.Чудно ми е що толкова гният наскоро купих една мареа и тя отдолу тръгнала по шофьора дупка имаше а около гумите дето хвърлят водата като ново явно там е защитено с някакво покритие несъм я оглеждал толкова щото мъркаше като коте мотора не се чуваше държеше си оборотите пък и за цената от 400 евро човек не трябва да е много претенциозенМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар