Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прави му външния вид, окачването смъкни, не се занимавай с тея карбони, това е моето мнение, оначе таблото което взех от седичи беше лепено с такъв карбон без да беше шкурено отдолу и го разглабях цялото само и само да му махна карбона и ЛЕД осветлението, също беше лепено по тази лайстна където е копчето за халогените и на самия пепелник на барчето и да ти кажа държи, може да ти е фалшиво фолиото...
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
      Прави му външния вид, окачването смъкни, не се занимавай с тея карбони, това е моето мнение, оначе таблото което взех от седичи беше лепено с такъв карбон без да беше шкурено отдолу и го разглабях цялото само и само да му махна карбона и ЛЕД осветлението, също беше лепено по тази лайстна където е копчето за халогените и на самия пепелник на барчето и да ти кажа държи, може да ти е фалшиво фолиото...
      Не е фалшиво фолиото защото на други места държи първо помислих че нещо е мръсно но не е може и аз да немога да го направа като хорато но държи даже одева липих на мареата стоповете
      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Колега ако намериш от гранд туризмо вземаи и изобщо не се чуди стоят перфектно виж моето типо е с предна маска и броня от гранд туризмо с хаогените и вратата на багажника също със споилера и тонираното стъкло чистачката от рено клио 2005г направо заспа на типолета само съжалявам че не взех предния капак и пластмасовите прагове още ме е яд като куче ама минало.Дори тунинговах решетките на парното и малко фолио тук там по купето готино стана е поне на мен си ми харесва виж снимките
        Прикачени файлове
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Броните и предната решетка не са от GranTurismo, ами са си баш от Sedicivalvole По червените лайстни ги познах, пък и капака ти си е баш от Седичи и то с надписа и спойлера... Трябвало е и стоповете да му вземеш, могат да ти харесат, затъмнени са в червено и придават завършен вид, аз 5 години търсех такива стопове, нявсякъде или бяха счупени или пукнати, а нови не съм виждал да се продават в България Типото ти е много стегнато, като ново е :PЗабравих да кажа, че предния капак е същия и не ти трябва, търси му праговете или иди му ги вземи пак ако имаш възможност
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Типото ти е супер само не ми хареса че долу си оставил броните сини но пак хваща око .Браво :P
            FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
            FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
            FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Мдаам, аз малко хейтърски ще се изкажа...Колата е станала добре, само смени мрежата на решетката с черна тип ’’пчелна пита’’, боядисай пластмасовата яаст на решетката в цвета на колата и махни телта зад предната броня. Това ми е личното мнение и не ангаьирам никой с него
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Valiosport написа:
                Броните и предната решетка не са от GranTurismo, ами са си баш от Sedicivalvole По червените лайстни ги познах, пък и капака ти си е баш от Седичи и то с надписа и спойлера... Трябвало е и стоповете да му вземеш, могат да ти харесат, затъмнени са в червено и придават завършен вид, аз 5 години търсех такива стопове, нявсякъде или бяха счупени или пукнати, а нови не съм виждал да се продават в България Типото ти е много стегнато, като ново е :PЗабравих да кажа, че предния капак е същия и не ти трябва, търси му праговете или иди му ги вземи пак ако имаш възможност
                След време ходих до моргата да взема и праговете пластмасовите и стоповете найстина са затъмнени но човека каза че нямало търсене и отишла за скраб колата жалко имаше още доста неща по нея хубави но пък на предното ходене взех двете предни седалки оригинални от седичи шофьорската има доста настройки отива нагоре,надолу настроика на облегалката колко да ти е мекичко за годините си това седичи е било огън
                Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

Ами държи се типолета за тия години пък и доста пари са отишли по него ама няма как колата се отплаща бил съм къде ли не по европа никъде не ме е оставила пък и съм вече превъртял 300 000 км само отзад е яко погнило по незнайно каква причина ще земат да ми изпадат неща от багажника поправях острани че гумите пълнеха багажника с вода ама за преклонната си възраст предполагам е нормално ако беше опел да се е разпаднал хахаха.Чудно ми е що толкова гният наскоро купих една мареа и тя отдолу тръгнала по шофьора дупка имаше а около гумите дето хвърлят водата като ново явно там е защитено с някакво покритие несъм я оглеждал толкова щото мъркаше като коте мотора не се чуваше държеше си оборотите пък и за цената от 400 евро човек не трябва да е много претенциозен

Коментар

Working...
                  X