Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dhansol написа:
    Те не са ми го взели те ми го строшиха както задната чистачка барабар и със стъклото
    Като стана въпрос за золуми на мен пък ми взема капачката на прага от предната лява страна и не знам кой и защо, понеже в града няма нито едно типо Седичи с пластмасови прагове и най-вероятно я е хвърлил някъде Някой ако има може да се договорим, ако не ще правя от пластмаса ....
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Сигорно са я изхвърлили някъде те гледат само мизерии да прават
      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Valiosport написа:
        Dhansol написа:
        Те не са ми го взели те ми го строшиха както задната чистачка барабар и със стъклото
        Като стана въпрос за золуми на мен пък ми взема капачката на прага от предната лява страна и не знам кой и защо, понеже в града няма нито едно типо Седичи с пластмасови прагове и най-вероятно я е хвърлил някъде Някой ако има може да се договорим, ако не ще правя от пластмаса ....
        Сигурен ли си че е свалена а не е паднала ? И един съвет капачките оригинално имат една лентичка (водач) на който овисват като се отхлупят. Аз си направих нови за да не може да изгубя ако се откачи ’’случайно’’
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
          Valiosport написа:
          Dhansol написа:
          Сигурен ли си че е свалена а не е паднала ? И един съвет капачките оригинално имат една лентичка (водач) на който овисват като се отхлупят. Аз си направих нови за да не може да изгубя ако се откачи ’’случайно’’
          Убеден съм че не е паднала щото предните са хванати с черни видийки точно за да не паднат а гумения водач го имам само на задните там не са ми с видийки...Даже не знам каква работа може да му свърши на някой тази капачка като не е съвместима с на другите коли праговете ....Не е проблем да си я направя тази капачка и ще стане досущ като оригиналната Имам проблем с прехвърлянето на файлове от Галаксито на ПС-то иначе можеше да раздвижа темата с добавяне на екстри вътре :P

Коментар

Ако си с лаптоп прехвърли снимките с блутут и раздвижи темата
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
              Ако си с лаптоп прехвърли снимките с блутут и раздвижи темата
              С лаптоп съм ама нещо се прецакаха УСБ-тата, пробвах с една програма AirDroid ама трябва да има карта памет а не съм си купувал, малко е сложно... Вътре съм сложил табло и ел. огледала от Седичи, както и барче от 2.0 16 което има кожичка и на скоростния лост и на ръчната спирачка, сега ще слагам и рекаро и по нататък задни ел. стъкла Лаптопа ми няма вграден блутут ако за това ставаше въпрос...Със Самсунг Галакси С4 съм ако някой знае друг начин за прехвърляне да казва

Коментар

Четачка на мемори карта има ли лаптопа, ако да, ги качваш и ги прехвърляш.

Коментар

pyle написа:
                  Четачка на мемори карта има ли лаптопа, ако да, ги качваш и ги прехвърляш.
                  Четец не ми е нужен ако имам карта щото става с програма AirDroid Иначе и четец имам

Коментар

Да блутут на лаптопа имах впредвид,ама щом нямаш.Другият вариант е да ги качиш от телефона директно в нета. С този телефон съм сигурен,че имаш и нет.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Директно качи във фейса и от там дай линкове
                      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                      GTV 2.0 (612 A)now
                      E60 530D now.. hate it big time :D
                      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Кажете как да сложа карбон на пепелника и по конзолата нагрявам с горещ въздух и пада на тази пластмаса не държи имате ли идеи
                        FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                        FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                        FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Свали му покритието с водна шкурка, ама пак не гарантирам, че ще хване ;(
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

аз даже купих още един пепелник и с обикновенна шкурка го направих да вида какво ще стане ама пак пада за водната не съм се сетил ще пробвам и това пък дано стане
                            FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                            FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                            FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Щом си пробвал с обикновенна, не съм сигурен че и с водна ще стане, ама щом имаш резерва - търкай Може с някакъв лак да го напръскаш или грунд, знам ли...
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

А резерва имам даже имам още едно типо и съм го дал на дядо ми да го търкаля ще пробвам и на неговият пепелник пък и да нестане невярвам да му пречи че е надраскано
                                FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                                FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                                FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X