Здравейте колеги търсих такава тема но без успех,аз имам Фиат пунто 1.1 моно 55 коня и ме интересува дали може да му се сложи глава от 1.2 или 1.2 16V Sporting и ако може дали ще даде разлика в мощността на колата.Решил съм да си правя експерименти Благодаря за отделеното внимание !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да стана глава от пунто 1.2 на пунто 1.1
Collapse
X
-
Re: Може ли да стана глава от пунто 1.2 на пунто 1.1
ФиатФен написа:Здравейте колеги търсих такава тема но без успех,аз имам Фиат пунто 1.1 моно 55 коня и ме интересува дали може да му се сложи глава от 1.2 или 1.2 16V Sporting и ако може дали ще даде разлика в мощността на колата.Решил съм да си правя експерименти Благодаря за отделеното внимание !>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
JacK`DanielS написа:глава от 1.2 16V няма никакъв шанс да пасне на 1.1 блока... изглеждат еднакви но в същност не са. може да сложиш само от 1.2 8V... и ако искаш да стане малко по пъргава смени само разпределителния вал, ама трябва да е от 75 коня пунто>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:JacK`DanielS написа:глава от 1.2 16V няма никакъв шанс да пасне на 1.1 блока... изглеждат еднакви но в същност не са. може да сложиш само от 1.2 8V... и ако искаш да стане малко по пъргава смени само разпределителния вал, ама трябва да е от 75 коня пунто'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:JacK`DanielS написа:глава от 1.2 16V няма никакъв шанс да пасне на 1.1 блока... изглеждат еднакви но в същност не са. може да сложиш само от 1.2 8V... и ако искаш да стане малко по пъргава смени само разпределителния вал, ама трябва да е от 75 коня пунтоПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Fiat_Punto11 написа:JacK`DanielS написа:глава от 1.2 16V няма никакъв шанс да пасне на 1.1 блока... изглеждат еднакви но в същност не са. може да сложиш само от 1.2 8V... и ако искаш да стане малко по пъргава смени само разпределителния вал, ама трябва да е от 75 коня пунто>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Мойто чинкуеченто е с такъв мотор 1.2 8в и се държи много прилично. Генерацията е суперспринт 4в1 и мога да кажа , че доста от БМВ-тата чешат глупавиците като се мернем по кръстовищата :D За разхода в София за 1 седмица каране примерно 40лв зареждам и си карам по мой стил на цялата газ :DFiat Cinquecento 1.2 Sporting - на скрап
Fiat Punto 1.6 Cabrio - тоталка
Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар