Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за PUNTO MK2 offroad lift (по високо окачване)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за PUNTO MK2 offroad lift (по високо окачване)

Здравейте , собственик съм на пунто 2001 г. спортинг , което закупих за оф роуд проект и искам да попитам дали някой знае най лесния начин за повдигане на окачването с 5 см. другото ще бъде с гуми и джанти .. Другата ми мисъл е , кажете ми най слабите места по предницата как да бъдат подсилени ( полиуретанови тампони и други идеи ) СЛед ден два ми пристига колата и ще пращам снимки за доразвиване на темата за да бъда полезен и за други по тази мания ... Поздрави на всички

Re: Помощ за PUNTO MK2 offroad lift (по високо окачване)

yanko_s написа:
    Здравейте , собственик съм на пунто 2001 г. спортинг , което закупих за оф роуд проект и искам да попитам дали някой знае най лесния начин за повдигане на окачването с 5 см. другото ще бъде с гуми и джанти .. Другата ми мисъл е , кажете ми най слабите места по предницата как да бъдат подсилени ( полиуретанови тампони и други идеи ) СЛед ден два ми пристига колата и ще пращам снимки за доразвиване на темата за да бъда полезен и за други по тази мания ... Поздрави на всички
    Къф е смисъла за офф роуда като не е 4х4 ? Намериси по високи пружини ... друго не ми идва на ум и да е с акъла си ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Да става за черен път ми е мисълта и то не толко тежък ... Трябва ми нещо като втулки подложки и колко милиметра е допустимо ...

Коментар

В този форум трудно ще ти отговорят на този въпрос, по-добре се поинтересувай във форума на Subaru, там могат и да те насочат, кой може да ти направи фланци (подложки) за амортисьорите. Виждал съм ефекта от такива фланци, много добре изглежда. Но това ще стане само на предното окачване , отзад трябва да търсиш други решение.Успех, а ако качиш и някоя снимка добре ще бъде.

Коментар

Спортинга не е ли попринцип със заводски по-ниски пружини? Аз съм виждал бензинова Алфа с пружини от дизелова и резултата беше какъвто иска колегата. Не знам при Мк2 дали са взаимозаменяеми пружините на бензиново и дизелово Иначе някои го постигат с подложки наистина.
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
          X