Здравейте колеги от няколко дни ми се върти в главата една глупост с която смятам да се изгавря с моето пунто. Та идеята ми е може ли да се преправи моето Пунто 1.7 тд на BiTurbo с една мака турбина за ниските и една голяма турбина за високите и дали този мотор ще е достатъчен за да развърти турбините или ще има голям турбо лаг. И ако е възможно някой да ми изпрати схема на свързването на турбините и как се охлаждат с един или два кулера. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BiTurbo Disel
Collapse
X
-
Re: BiTurbo Disel
koko-kz написа:Здравейте колеги от няколко дни ми се върти в главата една глупост с която смятам да се изгавря с моето пунто. Та идеята ми е може ли да се преправи моето Пунто 1.7 тд на BiTurbo с една мака турбина за ниските и една голяма турбина за високите и дали този мотор ще е достатъчен за да развърти турбините или ще има голям турбо лаг. И ако е възможно някой да ми изпрати схема на свързването на турбините и как се охлаждат с един или два кулера. Благодаря предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Като цяло е решено колата ще бъде biturbo твърдо съм решен а по въпроса на съм на ясно какви да са турбините с една по-малка от моята и моята , или с две по малки турбини това ме тормози а що се отнася за управление на всички процеси съм си намерил доста кадърен майстор но не сме на ясно какви да са турбините та ако някой има идея моля да сподели
Коментар
-
koko-kz написа:Като цяло е решено колата ще бъде biturbo твърдо съм решен а по въпроса на съм на ясно какви да са турбините с една по-малка от моята и моята , или с две по малки турбини това ме тормози а що се отнася за управление на всички процеси съм си намерил доста кадърен майстор но не сме на ясно какви да са турбините та ако някой има идея моля да споделиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
DogForLife написа:Турбините трябва да са еднаквиWhitePower написа:ето инжинерите от сааб как са го измислилиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар