Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BiTurbo Disel

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BiTurbo Disel

Здравейте колеги от няколко дни ми се върти в главата една глупост с която смятам да се изгавря с моето пунто. Та идеята ми е може ли да се преправи моето Пунто 1.7 тд на BiTurbo с една мака турбина за ниските и една голяма турбина за високите и дали този мотор ще е достатъчен за да развърти турбините или ще има голям турбо лаг. И ако е възможно някой да ми изпрати схема на свързването на турбините и как се охлаждат с един или два кулера. Благодаря предварително

Re: BiTurbo Disel

koko-kz написа:
    Здравейте колеги от няколко дни ми се върти в главата една глупост с която смятам да се изгавря с моето пунто. Та идеята ми е може ли да се преправи моето Пунто 1.7 тд на BiTurbo с една мака турбина за ниските и една голяма турбина за високите и дали този мотор ще е достатъчен за да развърти турбините или ще има голям турбо лаг. И ако е възможно някой да ми изпрати схема на свързването на турбините и как се охлаждат с един или два кулера. Благодаря предварително
    Еми идеята на би турбото е 2 малки турбини да се развъртат по бързо да няма лаг и да заместват една голяма. Другото което си мисля че няма да ефект понеже двигателя не е команреил ами си е обикновен дизел с турбо което качва +30 коня макс. Ако сложиш 2 различни турбини малката ще се развърти по бързо пък голямата ще се мота и ще има лаг докато се развърти голямата. За ниските обороти не ти трябва турбина невиждам къф е смисъла. И не знам как седят нещата с дизела специално при путно мк1 като надуе турбото кое казва на помпата да вкара повече дизел ? И ако горивото е спрямо налягането дали помпата ще смогне на по голямо надуване на турбото ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Как ще управляваш процеса?
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Хората се мъчат да избягат от 2-те турбини и да минат на една, ти от една на 2 искаш да минаваш. Сложи си по-голяма просто. Турбо колата си е шит ходи. Би турбо колата си е би шит хоби.
        4 бири и турбината да свири

Коментар

Като цяло е решено колата ще бъде biturbo твърдо съм решен а по въпроса на съм на ясно какви да са турбините с една по-малка от моята и моята , или с две по малки турбини това ме тормози а що се отнася за управление на всички процеси съм си намерил доста кадърен майстор но не сме на ясно какви да са турбините та ако някой има идея моля да сподели

Коментар

koko-kz написа:
            Като цяло е решено колата ще бъде biturbo твърдо съм решен а по въпроса на съм на ясно какви да са турбините с една по-малка от моята и моята , или с две по малки турбини това ме тормози а що се отнася за управление на всички процеси съм си намерил доста кадърен майстор но не сме на ясно какви да са турбините та ако някой има идея моля да сподели
            Ти ти твоят майстор очевидно не сте наясно какво ще правите.Карай си колата и не се занимавай с глупости.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Турбините трябва да са еднакви
              4 бири и турбината да свири

Коментар

ето инжинерите от сааб как са го измислили
                Power Under Pressure

Коментар

DogForLife написа:
                  Турбините трябва да са еднакви
                  Това пък защо ти хрумна?
                  WhitePower написа:
                  ето инжинерите от сааб как са го измислили
                  Това въобще не са го мислили инженерите на Сааб.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

турбинките на делта 3 са това ...
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колеги благодаря че откликнахте на моя "болен мозък"

Коментар

Working...
                      X