Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при флашване на Браво jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при флашване на Браво jtd

Здравейте колеги,проблемът ми е следния:Ремапвах браво 1,9 jtd 105 коня 2000 година с Галето 1260Правил съм го много път тъй нареченото флашване, но този път програмата докато записваше файла стигна н а30 процента и заби и се загаси При което сега нито мога да се свържа с колата нито да кача на нов файл а колата не пали.Трябва ми човек с програматор който да качи принудително файла.
    Alfa Romeo 147 2004 mJetd

колега трябва да се разпои чипа и да се препрограмира на ново.
    брава jtd 100 01.

Коментар

stioan80 написа:
      колега трябва да се разпои чипа и да се препрограмира на ново.
      на програматор ... Същото нещо се получава и с дънните платки на компютрите като флашват БИОС , и ако спре тока загива . После се разпоява чипсеа (елпром) и се качва на прогаматор и тогва може принудително.
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

да знам, въпроса ми е знаете ли някой който разполага с програмотор и ще свърши работа за малко пари ? аз ще му разпоя чипа и ще му го занеса само да го качи файла.

Коментар

Пробвай рековъри с mpps.Aко нищо не ти говори предното, карай екуто при някой, дето знае, какво да го прави.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз мога да го направя, ама си ми далеч.Ако все пак те интересува тел. 0878583031 Илко.
            Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed

Коментар

Благодаря на всички за бързата помощ.Мисля че с Илко или stioan80 ще свършим работа

Коментар

Working...
              X