днес успях да изтъркам колата,но иска още поне 2 пъти да се прекитва и чак тогава основата да се пръсне.успях да сложа вече праговете и малко поокастрих предната броня
Тези можеш да ги заздравиш, като с различни парчета от твърд но лесен за обработка материал (фибран на пример) ги направиш както искаш, и след това от вътре можеш да сложищ 3-4 пласта полиестерна смола+ нишка. Така след изсъхването махаш фибрана и напрежението се поема от смолата, но поради нейната твърдост, бронята ще запази желаната форма. Разбира се ако има възможност за това, защото не знам как е при Пунто (дали можеш да сложиш смола там).В началото си мислих, че капака е станал доста ръбест с това намръщване, но сега виждам че едни хубави, и некичести кристални фарове (или полиране на старите), и в предницата ще стане звяр.
мерси за идеята колега,ще опитам някак да ги заздравя,да не се клатят като нацеля някоя дупка фаровете засега мисля само да ги полирам,че няма лев за кристални,иначе по-нататък и кристал и ксенон
Кефиш ме човек и мен ме чака боядисване на звера , и аз се понатъкмил тва нва ама изчаквам да се олющи още. Кви пари ти излиза боядисването , разбира се без труда , само матерялите ?
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Кефиш ме човек и мен ме чака боядисване на звера , и аз се понатъкмил тва нва ама изчаквам да се олющи още. Кви пари ти излиза боядисването , разбира се без труда , само матерялите ?
Зависи колко пари имаш колега :D отиваш с майстора в магазина за бои,човека взима калкулатора и се почва,шкурки,хартиено тиксо,лак,основа,база,втвърдител,обезмаслител или корселин,кит и т.н. Зависи какъв цвят,зависи дали цвета е металик,има ли перли и тем подобни
Коментар