Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто 1.7 ТД нов живот :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здрасти колега.поздравления за пунтото.да те попитам дали си сложил спортен филтър и ако да какъв.в смисъл размер да е като на оригиналния в кутията.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Коментар

superfiata написа:
      здрасти колега.поздравления за пунтото.да те попитам дали си сложил спортен филтър и ако да какъв.в смисъл размер да е като на оригиналния в кутията.
      Колега,ето как седи моят спортен филтър без да е в кутия
      Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

не несъм сложил колега миналата седмица ги гледах в продавалника и имаше един конусовиден на K&N чисто нов,пишеше,че е внос от Англия и го даваха за 30 лв

Коментар

DJoff написа:
          superfiata написа:
          Колега, така както е сложен филтъра не смуче ли топъл въздух от двигателя? На мойта бегачка съм изкарал тръба долу при предния отвор на бронята в дясно и мисле че е по добре.
          Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
          Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

htp_vesko написа:
            DJoff написа:
            superfiata написа:
            Колега, така както е сложен филтъра не смуче ли топъл въздух от двигателя? На мойта бегачка съм изкарал тръба долу при предния отвор на бронята в дясно и мисле че е по добре.
            Ами да ти кажа колега , нямам проблеми със засмукване на топъл въздух от двигателя, тъй като той е малко по - назад и встрани , а пред него имам кутия и ми дърпа студен въздух

Коментар

и аз си мислйх за тази идея с тръба,ама щом колегата казва,че няма проблем и горе да си е,ще пробвам и аз

Коментар

Re:

simpatiora написа:
                и аз си мислйх за тази идея с тръба,ама щом колегата казва,че няма проблем и горе да си е,ще пробвам и аз
                Пробвай колега, както казах аз нямам проблеми Моят филтър е на H&S от 40 лева (карбонов) и за сега си ми е ИДЕАЛ ПЕТРОФФ :D

Коментар

днес ми дойде спортния волан от продавалника взех го за 35лв с фланеца и 5лв доставка.момчето което ми го продаде не беше сигурен дали фланеца е за фиат или лада ама изкарах късмет по средата волана имаше залепено черно карбоново фолио,но го махнах,не ми хареса как е направено.или ще си го боядисам с черно или ще му сложа червено карбоново фолио,защото доста неща смятам да са червени вътре
                  Прикачени файлове

Коментар

Не искам да ти давам наклон, но вътре ако боядисаш разни неща в червено няма ли да ти вадят очите, мен специално в по тъмни тонове нещата повече ми пасват и не дразнят, отделно че всичко като е в един цвят е по добре и по стилно, иначе става циганска сергия.
                    punto HGT

Коментар

ne si razvalqi interiora vatre shte sajelqwash i stawa adski grozno pogledni nqkoi drugo boqdisano i pak si pomisli... ) otdelno deto boqta trqbwa da e po specialna a tq struwa v pati ot obiknowennata
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Мажи и не се бой щом те кефи!
                        4 бири и турбината да свири

Коментар

Един съвет преди да боядисваш червено вътре - В тЮнинг магазините се продават от онези ленти за сенник на преден прозорец. Има много цветове - включително и червено и струват по около 5 лева. Направи един, два детайла, виж дали ти харесва комбинацията на цветовете вътре, и тогава пръскай или облепяй.
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Кефа от това боядисване е временен...Като се драсне или се жулне боята после ще те е яд, че си се занимавал и ще ти се иска да са си оригиналдъ
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

мерси за мненията,още не съм го решил твърдо :D може и първо да пробвам с червено карбоново фолио да видя как става. на първо време искам да си сложа тапицерия червено и черно и да сменя кожените калъфи на скоростния лост и на ръчната с червени,ще махна и тази топка на скоростния лост,харесал съм си една momo,червена с черен шеф,ще си взема и от тези рингове дето са покрай скоростния лост и ще отрежа малко скоростния лост,че не ме радва как стърчи.досега съм имал 4-ри коли и на всичките съм ги рязъл и мн ми харесва как става а сега мисля и идея какво да правя с клаксона,защото няма как да го вържа на този волан (или поне не съм измислил още вариант). оригинално трябва да се подава маса на самия фланец,ама на фиатката май няма как да стане,идва ми на идея някакъв вариант с пластинка да се плъзга отдолу по фланеца да го побългаря,ама ако измисля нещо ще кача снимки.някой ако го е измислил вече да споделя :D

Коментар

M5kov написа:
                                Кефа от това боядисване е временен...Като се драсне или се жулне боята после ще те е яд, че си се занимавал и ще ти се иска да са си оригиналдъ
                                не мисля така колега,имах сеат ибиза и ветре бях направил централната конзола,2 год я имах и не я бях ужулил

Коментар

Working...
                                X