здрасти колега.поздравления за пунтото.да те попитам дали си сложил спортен филтър и ако да какъв.в смисъл размер да е като на оригиналния в кутията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1.7 ТД нов живот :)
Collapse
X
-
DJoff написа:superfiata написа:здрасти колега.поздравления за пунтото.да те попитам дали си сложил спортен филтър и ако да какъв.в смисъл размер да е като на оригиналния в кутията.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
htp_vesko написа:DJoff написа:superfiata написа:здрасти колега.поздравления за пунтото.да те попитам дали си сложил спортен филтър и ако да какъв.в смисъл размер да е като на оригиналния в кутията.
Коментар
-
днес ми дойде спортния волан от продавалника взех го за 35лв с фланеца и 5лв доставка.момчето което ми го продаде не беше сигурен дали фланеца е за фиат или лада ама изкарах късмет по средата волана имаше залепено черно карбоново фолио,но го махнах,не ми хареса как е направено.или ще си го боядисам с черно или ще му сложа червено карбоново фолио,защото доста неща смятам да са червени вътре
Коментар
-
Един съвет преди да боядисваш червено вътре - В тЮнинг магазините се продават от онези ленти за сенник на преден прозорец. Има много цветове - включително и червено и струват по около 5 лева. Направи един, два детайла, виж дали ти харесва комбинацията на цветовете вътре, и тогава пръскай или облепяй.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Кефа от това боядисване е временен...Като се драсне или се жулне боята после ще те е яд, че си се занимавал и ще ти се иска да са си оригиналдъ"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
мерси за мненията,още не съм го решил твърдо :D може и първо да пробвам с червено карбоново фолио да видя как става. на първо време искам да си сложа тапицерия червено и черно и да сменя кожените калъфи на скоростния лост и на ръчната с червени,ще махна и тази топка на скоростния лост,харесал съм си една momo,червена с черен шеф,ще си взема и от тези рингове дето са покрай скоростния лост и ще отрежа малко скоростния лост,че не ме радва как стърчи.досега съм имал 4-ри коли и на всичките съм ги рязъл и мн ми харесва как става а сега мисля и идея какво да правя с клаксона,защото няма как да го вържа на този волан (или поне не съм измислил още вариант). оригинално трябва да се подава маса на самия фланец,ама на фиатката май няма как да стане,идва ми на идея някакъв вариант с пластинка да се плъзга отдолу по фланеца да го побългаря,ама ако измисля нещо ще кача снимки.някой ако го е измислил вече да споделя :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар