С тия обикновенни газови уредби наистина на газ колата остава без прекъсвач, но не си правете експерименти да въртите мотора много в червената зона за да не се покаже некоя част от мотора през капака, при мен с ГИ няма такъв момент, прекъсвача си е както си е на бензин на 7000 оборота всичко приключва, всъщност това което го пиша всички го знаете, но незнам защо си правите експериметни кой колко ще вдигне като няма ограничител на оборотите :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за максимални обороти
Collapse
X
-
didich написа:С тия обикновенни газови уредби наистина на газ колата остава без прекъсвач, но не си правете експерименти да въртите мотора много в червената зона за да не се покаже некоя част от мотора през капака, при мен с ГИ няма такъв момент, прекъсвача си е както си е на бензин на 7000 оборота всичко приключва, всъщност това което го пиша всички го знаете, но незнам защо си правите експериметни кой колко ще вдигне като няма ограничител на оборотите :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Темпра 1.6моно на газ 8000 об ,на бензин е до 6500 .. на 2ра съм правил 80 на газ можеше и още малко до 90 но вече влиза в доста обороти ,а на бензин прави на 2ра 90км доста по тихичко ги набира на в 5600оборота - 5700об , 100 може да ги лепне ,но не се знае колко ми е точен километража :D :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:Темпра 1.6моно на газ 8000 об ,на бензин е до 6500 .. на 2ра съм правил 80 на газ можеше и още малко до 90 но вече влиза в доста обороти ,а на бензин прави на 2ра 90км доста по тихичко ги набира на в 5600оборота - 5700об , 100 може да ги лепне ,но не се знае колко ми е точен километража :D :DA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:fuel injekcion написа:Темпра 1.6моно на газ 8000 об ,на бензин е до 6500 .. на 2ра съм правил 80 на газ можеше и още малко до 90 но вече влиза в доста обороти ,а на бензин прави на 2ра 90км доста по тихичко ги набира на в 5600оборота - 5700об , 100 може да ги лепне ,но не се знае колко ми е точен километража :D :Dне си карам колата като откаченяк просто 2 пъти съм пробвал това нещо и е точно така !
FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:BO написа:fuel injekcion написа:Темпра 1.6моно на газ 8000 об ,на бензин е до 6500 .. на 2ра съм правил 80 на газ можеше и още малко до 90 но вече влиза в доста обороти ,а на бензин прави на 2ра 90км доста по тихичко ги набира на в 5600оборота - 5700об , 100 може да ги лепне ,но не се знае колко ми е точен километража :D :Dне си карам колата като откаченяк просто 2 пъти съм пробвал това нещо и е точно така !
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:fuel injekcion написа:BO написа:fuel injekcion написа:Темпра 1.6моно на газ 8000 об ,на бензин е до 6500 .. на 2ра съм правил 80 на газ можеше и още малко до 90 но вече влиза в доста обороти ,а на бензин прави на 2ра 90км доста по тихичко ги набира на в 5600оборота - 5700об , 100 може да ги лепне ,но не се знае колко ми е точен километража :D :Dне си карам колата като откаченяк просто 2 пъти съм пробвал това нещо и е точно така !
FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
banski starec написа:misho_ написа:banski starec написа:beast31 написа:...Край с легендарното "еноишес"Човека пише че е на газ и вероятно без прекъсвач, щом върти до тия обороти, при положение че на бензин е до 6500! Аз залагам на еноишес без прекъсвач на газ поне 10000 об./мин. и поне 90 км./ч. на първа! Нема се срамуваме ние с бегачките
Коментар
-
Колеги благодаря за отговорите. Аз малко грешно съм задал въпроса. Исках да питам, дали някой е тунинговал мотор като посочените и какви обороти е постигал. Повод да си моря кратуната с тия въпроси е следният. Наскоро видях Фиат Уно 1,3 което работи над 12 000 оборота и е карано доста състезания. Собственика учтиво отказва по подробна информация с оправданието ,че е забравил всичко. Колата е карана втората половина на 90-те, поне резултатите от класиране които видях бяха от 97-ма. По негови думи мощността /на вала предполагам/ е 170 к.с., мотора е правен в Италия. Има и друг мотор правен от самия него и работи на 10- 10 500 оборота. Та за този мотор казва ,че е с оригиналната карантия /бутала, биели/ , само вал и пружини били други, дори обеща да потърси фактурите и да даде номера на вала. Та за това второто ми се струва ,че ме хвърля в музиката, в смисъл ,че оригиналната карантия издържа. За този вторият мощността била около 130-140 к.с.. Бил пробвал и с 1,5 ,но не издържал на обороти, излитали биели.
Коментар
-
raketata написа:Колеги благодаря за отговорите. Аз малко грешно съм задал въпроса. Исках да питам, дали някой е тунинговал мотор като посочените и какви обороти е постигал. Повод да си моря кратуната с тия въпроси е следният. Наскоро видях Фиат Уно 1,3 което работи над 12 000 оборота и е карано доста състезания. Собственика учтиво отказва по подробна информация с оправданието ,че е забравил всичко. Колата е карана втората половина на 90-те, поне резултатите от класиране които видях бяха от 97-ма. По негови думи мощността /на вала предполагам/ е 170 к.с., мотора е правен в Италия. Има и друг мотор правен от самия него и работи на 10- 10 500 оборота. Та за този мотор казва ,че е с оригиналната карантия /бутала, биели/ , само вал и пружини били други, дори обеща да потърси фактурите и да даде номера на вала. Та за това второто ми се струва ,че ме хвърля в музиката, в смисъл ,че оригиналната карантия издържа. За този вторият мощността била около 130-140 к.с.. Бил пробвал и с 1,5 ,но не издържал на обороти, излитали биели.Сега съм се запалил да си вземам тройка VR6, откакто се качих на един приятел на голфа, тая кола върви зверски!!! И обортомера и е до 7000 оборота
Вече друг в въпроса, че само данъка ме отказва да си я купя и ОГРОМНИЯ разход, дори да я газифицирам... просто тоя огромен мотор си лапа и бавно да се кара... А колкото до Уно 1.3 ами то фабрично си е с турбо и е 115 коня :D
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
И каква връзка имат оборотите с мощността на двигателя ?Сега съм се запалил да си вземам тройка VR6, откакто се качих на един приятел на голфа, тая кола върви зверски!!! И обортомера и е до 7000 оборота
Вече друг в въпроса, че само данъка ме отказва да си я купя и ОГРОМНИЯ разход, дори да я газифицирам... просто тоя огромен мотор си лапа и бавно да се кара... А колкото до Уно 1.3 ами то фабрично си е с турбо и е 115 коня :D[/quote] Връзката. колега е като на водата с чешмата . А двигател 1,3 + турбо при състезание отива в групата на автомобили с кубатура над 2000 кубика. На един мотор 1,3 без турбо, 70 коня, не виждам с какво друго може да му се удвои мощността ако не с обороти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар