Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фланец за волан на Fiat Punto GT Turbo 1.4 133hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фланец за волан на Fiat Punto GT Turbo 1.4 133hp

Въпроса ми е следния,ако може някой да отговори разбира се. Трябва ми фланец за волана,но където и да отида или нямат,или не стават фланците. От каква друга кола ще стане фланеца за волана на Пунтото,ако ли не някой ако знае да каже от къде може да се вземе? Блгагодаря Ви предварително!

Колегата nikicar продава такива и са много хубави. И аз ще взимам такъв, но първо малко ремонти и после аксесоари.
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Те май са идентични на всички пунтаци, браво и сие. Но не съм 100% сигурен. Мисля, че и от лада става.ОффКарат ли се тия коли, нещо голямо затишие има.Трябва едно преброяване да се направи.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

Леандро има фланец за продан
        Power Under Pressure

Коментар

2 имам

Коментар

Айде ще ти се обадя тея дни да видим кой ще ти взема :D

Коментар

Коментар

http://eftini.com/flanec-za-sporten-...ath=12_149_154 поръчвай колкото искаш :Д :Д
                Ако в небето видиш фара, значи момчето му е намерило кантара!!!

Коментар

Еми ще им звънна и на тея от сайта да ги питам какво що предлагат :D Но да не стане така,че фланеца да не пасне после като хората...

Коментар

Аз като звънях бяха мн любезни и казаха че имат за Пунто. Ми не знам как ще пасне. Аз го чакам моя към вторник да пристигне. Пуснал съм го с опция отвори и изпробвай преди да платиш. Така че и да не стане ще съм вътре с 5 лева. Ако стане ще е огън! :Д
                    Ако в небето видиш фара, значи момчето му е намерило кантара!!!

Коментар

Пиши,ако стане фланеца да знам. Благодарности на Leandro!

Коментар

Аз до колкото знам на купе и на пунто са различни а воланите на външен вид са еднакви камо ли за всички Фиати както е описанои най - важното е да се изключват мигачите като върнеш волана ,че има много дето ще има да си мигаш
                        Power Under Pressure

Коментар

Е кво стана колеги фланеца от Ефтини.ком пасва ли ? Или зее междо пластмасовите кори на пунтото ?
                          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                          X