Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.4 12v chip

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat bravo 1.4 12v chip

Така въпроса ми е следния, може ли да се сложи чип на 1.4 12v и ако може колко пари ще трябва да се изръся.

С тези 110 нютона, аз не виждам полза, но мападжиите да кажат.

Коментар

може след чипа автомобила става с по добра динамика.
      брава jtd 100 01.

Коментар

Re: Fiat bravo 1.4 12v chip

joorkataa написа:
        Така въпроса ми е следния, може ли да се сложи чип на 1.4 12v и ако може колко пари ще трябва да се изръся.
        не виждам никакъв смисъл на тоя мотор даже не знам дали въобще може да се чипоса тоя двигател.. на като имаш в предвид че един чип ще ти излезе половината от друг двигател.. 1.6,1.8 сам прецени дали ти се дават 100-200 лева за 2-3 коня макс на тая моно-инжекция
        Fabbrica Italiana Automobili Torino
        F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
        F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
        F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Разтържи му дросела максимално и направи по-голяма клапа и ще изкараш по-голяма мощност и ще ти излезе в пъти по евтино
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колега ще стане към 86 коня за към 300 лева няма смисъл по-добре добави още 200 и си вземи някои двигател 1,8 или 2,0

Коментар

Няма смисъл от чип. Не си струва. Както казва колегата Вальо, по-добре сложи 1 по-голям дросел и олекоти маховика. С по-лек маховик колата ще литне осезаемо, ама ще се спъне при по-висока скорост.И каквото и да решиш да правиш по колата, не го прави при случайни хора. Истинските майстори вземат скъпо, но плащаш 1 път.
              Renault Modus 1.2 16v 2006
              Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Working...
              X