Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тъмни стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MrElectro написа:
    Гледам че по темата отдавна не е писано , обаче и мене ме обземат едни мераци за стоповете и задните стъкла на бравока...Изчетох цялата тема , ама не разбрах , ако стъклата не се дигат и свалят какво да направя.. А и кой е по - удачния вариянт - спрея или лака с боя?
    на бравото задните стъкла ще се сатъмнят лесно защото много лесно можеш да ги свалиш. А за стоповете аз лично не ти препоръчвам защото не се вижда много хубаво през деня като натискаш и не се вижда много много
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

И кое му е лесното за свалянето на задните стъкла?
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
        И кое му е лесното за свалянето на задните стъкла?
        С едно паве и в кобра
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

И аз това се чудех , ама ме беше срам да попитам

Коментар

Не е нужно да сваляш стъклата по скоро се въоръжи с търпение и си направи шаблон, на първа страница колегата е обясни перфектно последователноста на монтажа мога само да добавя, че аз сложих и съвсем малко веро във водата, а съм пробвал и със самия препарат за почистване на стъкла и с него също става е успах.

Коментар

Working...
            X