Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ДЖАНТИ..?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за ДЖАНТИ..?

Колеги взех на Пунтото 16ки от Стило Ето този моделКакви гуми ми препоръчвате? Бяха с 205/55,но просто беше невъзможно завиването... :DЗамислям се за 195/45 ?Също дайте идея как да ги боядисам? Аз ги мисля така със синя сърцевина,но и бели не мисля,че ще са зле..Вие как мислите?
    Прикачени файлове

Като размер гумите може да са добре, ще разбереш като пробваш. А цвета, както и да ги боядисаш, направи ги в един цвят, шареното няма да стои добре - по мое мнение.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      Като размер гумите може да са добре, ще разбереш като пробваш. А цвета, както и да ги боядисаш, направи ги в един цвят, шареното няма да стои добре - по мое мнение.
      Нещо такова не е ли добре?
      Прикачени файлове

Коментар

Направи го както те кефи, не е важно мнението на другите.На теб трябва да ти харесва, все пак ти ще си ги юркаш.

Коментар

колега , колко ги взе тези джанти .... ? и ако знаеш 15-ки от там където си взел има ли и колко струват ? мерси предварително !!

Коментар

Bane написа:
            Направи го както те кефи, не е важно мнението на другите.На теб трябва да ти харесва, все пак ти ще си ги юркаш.
            че той ще си ги юрка спор няма,но когато тръгне да ги продава кой си купува шарени джанти?
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
              Bane написа:
              че той ще си ги юрка спор няма,но когато тръгне да ги продава кой си купува шарени джанти?
              Целите златисти реших в крайна сметка...Малко "Суби" ще е :D

Коментар

kris4en написа:
                колега , колко ги взе тези джанти .... ? и ако знаеш 15-ки от там където си взел има ли и колко струват ? мерси предварително !!
                Най-добрия ми приятел си взе 17ки и така.. :D

Коментар

Здравейте колеги,купих си Фиат Пунто 188 и ми се налага да сменя гумите и джантите,но този размер който е в момента на колата ми се вижда твърде малък и смешен дайте един съвет за един нормален размер на гума и джанта за да изглежда по готино Благодаря предварително!

Коментар

chenchy - ако са за пунто МК2 може и с гуми 205/45 , но за по сигурно виж размера на гумите и цолажа на джантите както излиза колата от завода и след това в някой сайт за гуми с калкулатора може да си разиграеш различни размери гуми и да видиш с кои ще бъде най добре, тоест отклонението стар/нов размер да бъде приблизително равен на нула Punto 188 - гумите и джантите не се слагат ей така за да изглежда само и единствено добре, а трябва да се съобразят с размерите на оригиналните, които излизат от завода, защото освен, че няма да ти показва вярно километража е твърде възможно при завой гумите да ти опитат на всевъзможни места
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      chenchy - ако са за пунто МК2 може и с гуми 205/45 , но за по сигурно виж размера на гумите и цолажа на джантите както излиза колата от завода и след това в някой сайт за гуми с калкулатора може да си разиграеш различни размери гуми и да видиш с кои ще бъде най добре, тоест отклонението стар/нов размер да бъде приблизително равен на нула Punto 188 - гумите и джантите не се слагат ей така за да изглежда само и единствено добре, а трябва да се съобразят с размерите на оригиналните, които излизат от завода, защото освен, че няма да ти показва вярно километража е твърде възможно при завой гумите да ти опитат на всевъзможни места
                      195/45 ще са отпред,а 205/45 отзад :D

Коментар

В момента карам с различни гуми отпред и отзад и да ти кажа със спирането не съм доволен, незнам дали се шашка АБС-са или е от нещо друго, но моя съвет е да си сложиш 4 еднакви като параметри гуми. Фиата излиза от завода с 4 еднакви на размер гуми, не е като порше или някои други спортни марки при, които предните и задните гуми имат разлика
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          В момента карам с различни гуми отпред и отзад и да ти кажа със спирането не съм доволен, незнам дали се шашка АБС-са или е от нещо друго, но моя съвет е да си сложиш 4 еднакви като параметри гуми. Фиата излиза от завода с 4 еднакви на размер гуми, не е като порше или някои други спортни марки при, които предните и задните гуми имат разлика
                          Аз нямам АБС... :D

Коментар

апък зимни летни комбинация абсурд .... заради това са броня и врата ще сменям

Коментар

HATPOBEH написа:
                              апък зимни летни комбинация абсурд .... заради това са броня и врата ще сменям
                              хаха натоварил си спирачките усещам...? :D

Коментар

Working...
                              X