Колеги взех на Пунтото 16ки от Стило Ето този моделКакви гуми ми препоръчвате? Бяха с 205/55,но просто беше невъзможно завиването... :DЗамислям се за 195/45 ?Също дайте идея как да ги боядисам? Аз ги мисля така със синя сърцевина,но и бели не мисля,че ще са зле..Вие как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ДЖАНТИ..?
Collapse
X
-
Bane
Направи го както те кефи, не е важно мнението на другите.На теб трябва да ти харесва, все пак ти ще си ги юркаш.
Коментар
-
chenchy - ако са за пунто МК2 може и с гуми 205/45, но за по сигурно виж размера на гумите и цолажа на джантите както излиза колата от завода и след това в някой сайт за гуми с калкулатора може да си разиграеш различни размери гуми и да видиш с кои ще бъде най добре, тоест отклонението стар/нов размер да бъде приблизително равен на нула
Punto 188 - гумите и джантите не се слагат ей така за да изглежда само и единствено добре, а трябва да се съобразят с размерите на оригиналните, които излизат от завода, защото освен, че няма да ти показва вярно километража е твърде възможно при завой гумите да ти опитат на всевъзможни места
punto HGT
Коментар
-
didich написа:chenchy - ако са за пунто МК2 може и с гуми 205/45, но за по сигурно виж размера на гумите и цолажа на джантите както излиза колата от завода и след това в някой сайт за гуми с калкулатора може да си разиграеш различни размери гуми и да видиш с кои ще бъде най добре, тоест отклонението стар/нов размер да бъде приблизително равен на нула
Punto 188 - гумите и джантите не се слагат ей така за да изглежда само и единствено добре, а трябва да се съобразят с размерите на оригиналните, които излизат от завода, защото освен, че няма да ти показва вярно километража е твърде възможно при завой гумите да ти опитат на всевъзможни места
Коментар
-
В момента карам с различни гуми отпред и отзад и да ти кажа със спирането не съм доволен, незнам дали се шашка АБС-са или е от нещо друго, но моя съвет е да си сложиш 4 еднакви като параметри гуми. Фиата излиза от завода с 4 еднакви на размер гуми, не е като порше или някои други спортни марки при, които предните и задните гуми имат разликаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:В момента карам с различни гуми отпред и отзад и да ти кажа със спирането не съм доволен, незнам дали се шашка АБС-са или е от нещо друго, но моя съвет е да си сложиш 4 еднакви като параметри гуми. Фиата излиза от завода с 4 еднакви на размер гуми, не е като порше или някои други спортни марки при, които предните и задните гуми имат разлика
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар